email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Στον βαθμό του Ταξίαρχου προάχθηκε ο Γιώργος Τζήμας

διαφήμιση

Υπό την προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, κρίθηκαν οι Αστυνομικοί Διευθυντές όλων των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Χώρας. Άλλοι προάχθηκαν για να συνεχίσουν την πορεία τους στην Ελληνική Αστυνομία και άλλοι προάχθηκαν για να αποστρατευθούν.

Μεταξύ αυτών που προάχθηκαν για να συνεχίσουν την πορεία τους στην Ελληνική Αστυνομία, είναι και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, Γιώργος Τζήμας. Έλαβε τον βαθμό του Ταξίαρχου και απομένει πλέον να ανακοινωθεί το εάν θα παραμείνει στη θέση του ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας ή θα μετατεθεί σε κάποια άλλη θέση εκτός Πιερίας.

Σύμφωνα με στελέχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, κατά πάσα πιθανότητα, ο κ. Τζήμας θα παραμείνει στην Αστυνομική Διεύθυνση, για τα επόμενα δύο χρόνια. Όπως λένε, όμως, αυτό είναι μια εκτίμηση που κάνουν με βάση κάποια υπηρεσιακά δεδομένα, γι’ αυτό και δεν μπορούν ακόμη να πουν κάτι με βεβαιότητα αλλά αναμένουν κι εκείνοι την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το θέμα αυτό.

Ο Γιώργος Τζήμας είναι ένας εξαίρετος ως προς το ήθος άνθρωπος αλλά είναι και ένας ιδιαίτερα αποτελεσματικός Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας. Αυτή η διαπίστωση ως προς το ήθος και ως προς την αποτελεσματικότητα που έχει, είναι μια διαπίστωση διαχρονική που δεν αμφισβητείται από κανέναν, είτε εδώ στην Πιερία, είτε εκτός Πιερίας.

Εμείς οι διαχειριστές της Ιστοσελίδας «ΟΔΗΓΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ» καθώς και οι συνεργάτες μας, συγχαίρουμε τον Γιώργο Τζήμα για την προαγωγή του στον βαθμό του Ταξίαρχου και του ευχόμαστε, από καρδιάς, να συνεχίσει εδώ στην Πιερία το αποτελεσματικό έργο του. Αυτό βέβαια θα κριθεί από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα