email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Άνοιξε σήμερα στο Αιγίνιο το “Coffee Island”

διαφήμιση

Άνοιξε σήμερα στο Αιγίνιο το “Coffee Island”

Του Γιώργου Καρανικόλα

Άνοιξε σήμερα Σάββατο του Λαζάρου τις πύλες του το νέο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας ” COFFEE ISLAND ” – με παραπάνω από 480 καταστήματα σ’ όλη τη Ελλάδα και το εξωτερικό – στο Αιγίνιο των παλιών ποδοσφαιριστών του Αιγινιακού Στέφανου Μαγούδη και Γιώργου Κουκούδα, που πραγματοποιούν το καινούργιο επιχειρηματικό τους βήμα .

Και οι δύο ιδιοκτήτες δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά μ’ επιτυχία, ο μεν Στέφανος Μαγούδης στον χώρο της  πληροφορικής και του διαδικτύου, μάλιστα στη φετινή χρονιά είναι ο μέγας χορηγός στις επίσημες εμφανίσεις του Αιγινιακού, στις οποίες διαφημίζεται η εταιρεία του, ο δε Γιώργος Κουκούδας μ’ εμπειρία στην καφεστίαση .

Παλαιότερα αμφότεροι φόρεσαν τη φανέλα του Αιγινιακού ο Μαγούδης  στη Β’ εθνική κατηγορία στην ομάδα 

Κ 20 των περιόδων 2013-14, 2014-15 . και ο Κουκούδας, επίσης στη Κ 20 της ΠΑΕ της περιόδου 2013-14 καθώς και στη Β’ τοπική κατηγορία της σεζόν 2019-20 .   

Το νέο κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Λεωφόρος Δημοκρατίας 74 στο Αιγίνιο και το ωράριο λειτουργίας του είναι : 5:30 – 21:00

Με ώρες Delivery 8:00-19:00

Και τηλ. επικοινωνίας: 23530 23896

Από σήμερα και καθημερινά σας  περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε στον ολοκαίνουργιο χώρο μας, για καφέ και όχι μόνο, που αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι στο Αιγίνιο .

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Δεύτερη μέρα του Πάσχα 17 Απριλίου το απόγευμα στις 5:00 μ.μ.,με πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις .

ΕΥΧΕΣ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΎ

Το Διοικητικό συμβούλιο,το Προπονητικό τήμ και οι ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού εύχονται στις Στέφανο Μαγούδη και Γιώργο Κουκούδα

” Κ α λ έ ς  –  δ ο υ λ ε ι έ ς  ! στο νέο τους κατάστημα ”  COFFEE ISLAND “, που δημιούργησαν στο Αιγίνιο και άνοιξε σήμερα τις … πόρτες του .

Στις φωτό :

1), 2), 3), 4) , 5) : Το νέο κατάστημα  ” COFFEE ISLAND ” στο Αιγίνιο, που άνοιξαν σήμερα οι πρώην ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού Στέφανος Μαγούδης και Γιώργος Κουκούδας .

  6) : Οι παλιοί παράγοντες του Αιγινιακού Νίκος Μαγούδης ( αριστερά), πατέρας , του πρώτου ιδιοκτήτη, Βασίλης Καπετάνος, με τον αθλητικό συντάκτη Γιώργο Καρανικόλα .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα