email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

“Άρωμα Σβορώνου” …Στο Καφέ του Αιγινιακού

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Τις στενές σχέσεις Αιγινιακού – ΓΑΣ Σβορώνου ήρθε να επιβιώσει η χθεσινή  παρουσία της οικογένειας Παπατολικα στο καφέ της ομάδας στην εμποροπάνηγυρη Αιγινίου, όπου συναντήθηκε με ανθρώπους των κυανολεύκων .

Πιο συγκεκριμένα ο παλιός Ταμίας των κιτρίνων Γιάννης Παπατολίκας, συνοδευόμενος από τον γυιό του Δημήτρη επί σειρά ετών ικανότητο γκολκίπερ του ΓΑΣ, Πιερικού και αλλων ομαδων ,  βρέθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα του Αιγινιώτικου συλλόγου Γιώργο Καρανικόλα, και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Κώστα Κοντόπουλο, που φόρεσε τη φανέλα το Σβορώνου τη περίοδο 2001-02,  όταν αυτή αγωνιζόταν στη Δ’ εθνική κατηγορία .

Ο αείμνηστος “βαρώνος του Πιερικού ποδοσφαίρου” Λάζος Ξανθόπουλος

 ( έφυγε από τη ζωή στις 2 Δεκεμβρίου 2010 ),  ήταν ο κύριος εκφραστής της ομάδας εκείνης και αυτός, που μαζί με τον Καρανικόλα δημιούργησαν ισχυρούς φιλικούς δεσμούς ανάμεσα στα δύο σωματεία, οι οποίοι διατηρούνται και σήμερα .

Γ. Παπατολίκας και Γ. Καρανικόλας ανέτρεξαν στο παρελθόν και οι μνήμες, που ξαναζωντάνεψαν παραμένουν ακόμα … νωπές από τη ρομαντική εκείνη εποχή του Ερασιτεχνικού Ποδόσφαίρου .

Αργότερα στην ταβέρνα  του Πασχάλη Παντούδη, όπου υπήρχε live μουσική ο τέως  παράγοντας του ΓΑΣ, είχε συναντήσεις τόσο με τον έτερο Αιγινιώτη παίκτη ( τερματοφύλακα ) και τώρα σύμβουλο του Αιγινιακού Σάκη Καραγεώργο ( συμπαίκτη του Κοντόπουλου την ίδια σεζόν ) και 

“έδεσε … το γλυκό” όσο και με τον συντοπίτη του τραγουδιστή “Αντζελίνο”, που έκλεψε την παράσταση με την “αέρινη” φωνή και το μπρίο του, ξεσηκώνοντας το κατάμεστο  μαγαζί . 

Aiginiakos 1 5
Aiginiakos 2 5
Aiginiakos 3 2

Να σημειώσουμε ότι αμφότεροι Κοντόπουλος και Καραγεώργος, πέρασαν πολύ ωραία στον Σβορώνο και ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες των κιτρίνων στους κύκλους των φιλάθλων του .

Το ποδόσφαιρο όπως επανειλημμένα έχουμε γράψει κάνει τέτοιες δυνατές φιλίες, που παραμένουν … ” άφθαρτες” στον χρόνο .

Στις φωτό :

1 ) : Ο ΓΑΣ Σβορώνου της Δ’ εθνικής κατηγορίας ( 2001-02 ), διακρίνονται ο Σ. Καραγεώργος (  όρθιος δεύτερος από αριστερά ) και ο Κ. Κοντόπουλος ( όρθιος δεύτερος από δεξιά .

2 ) : Στο καφέ του Αιγινιακού από αριστερά Γιάννης Παπατολίκας με τον εγγονό του Γιαννάκη,  Δημήτρης Παπατολίκας και Κώστας Κοντόπουλος .

3) : Γιάννης Παπατολίκας και “Αντζελίνο” σε … μεγάλα κέφια .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ