email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ίδρυση Πολιτιστικής Λέσχης Ένωσης Αστυνομικών Περίας

διαφήμιση

Ίδρυση Πολιτιστικής Λέσχης Ένωσης Αστυνομικών Περίας

Μία ιδιαίτερη πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας παίρνει σάρκα και οστά, με απόφραση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, κατόπιν αιτήματος.

Σε χώρο που μας παραχωρήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο “Εκάβη” του Δήμου Κατερίνης, θα ξεκινήσουν προσεχώς οι εργασίες διαμόρφωσης του πολυχώρου της “Πολιτικής Λέσχης Αστυνομικών – Συμάτων Ασφαλείας” , ενός κέντρου πολιτιστικού χαρακτήρα που θα συγκεντρώνει, τόσο μουσειακά – ιστορικά στοιχεία όσο και ψυχαγωγικά. Σκοπός της πρωτοβουλίας, η ανάδειξη της προσφοράς του αστυνομικού σώματος μέσα από τις ιστορικές διαδρομές του παρελθόντος και η έκθεση μουσειακών για την προβολή τους και την αναβάθμιση της αξίας του αστυνομικού λειτουργήματος.

Ευχαριστούμε θερμά ως Ένωση, τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ που από την αρχή αγκάλιασε την πρωτοβουλία μας, καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που συμφώνησαν με τις ιδέες μας.

Φώτο: Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ + Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας ΞΟΜΑΛΗΣ Κωνσταντίνος + Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας ΦΟΛΙΟΣ Γεώργιος + Γραμματέας Πολιτιστικών Δράσεων της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ Γεώργιος

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα