email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Αγαπητοί συνδημότες Γιατί με τον Ανέστη Μανώλα

διαφήμιση

Με τον Δήμαρχο Ανέστη Μανώλα έχω μία προσωπική γνωριμία λίγων ετών συγκεκριμένα τον γνώρισα μετά τις εκλογές 2019 από όπου ξεκίνησε η συνεργασία μας.

Όλο αυτό τον καιρό υπήρξε μια συνεργασία και αμοιβαία εκτίμηση κι εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του, ενώ και σε καθαρά πολιτικό επίπεδο παρακολουθώ την πορεία και την στάση του αυτά τα χρόνια όπως παρακολούθησα και των άλλων υποψηφίων και θεωρώ πως σ’ αυτή την φάση είναι ο καταλληλότερος κι ο πλέον ικανός για να ολοκληρώσει το έργο του, αλλά και να διοικήσει ξανά με την αξιόλογη πολιτική ομάδα που θα τον περιβάλει, τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού με διαφάνεια και με παραγωγή συγκεκριμένου έργου.

Επίσης τον θεωρώ ανατρεπτικό στην σκέψη και στην πρακτική κι είναι ο μόνος που μου δημιουργεί την πεποίθηση πως έχει την τόλμη και την αντοχή να συγκρουστεί με συγκεκριμένες ομάδες συμφερόντων που λίμναζαν στο Δήμο και στρέφονται κατά αυτού αλλά στην ουσία κατά των συμφερόντων της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοτών του τόπου!»

Σε αυτή την τετραετία που μας πέρασε έχει συμμαζέψει σημαντικά τα οικονομικά του δήμου και τις ατασθαλίες πολλών ετών έχει βάλει σε μία σειρά προβλήματα υποδομών που υπήρχανε σε κάθε δημοτική ενότητα του Δήμου Πύδνας Κολινδρού και ένα ένα με την σειρά ξεκίνησε να τα διεκπεραιώνει.

Πιστεύω ότι σε αυτή την τετραετία που έρχεται και μπορεί να είναι η τελευταία της καριέρας του να δούμε αλλαγές που δεν φανταζόμαστε!!

Εδώ υπάρχουν φωνές οι οποίες αναμεταδίδουν ότι η Δημοτική Αρχή εδώ και 4 χρόνια δεν έκανε τίποτα, φυσικά όλα αυτά είναι ασύστολα ψεύδη.

Εδώ είμαστε ένα ένα σιγά σιγά να τα αναδεικνύουμε και να τα υπενθυμίζουμε. Βασικός στόχος για την ανάπτυξη ενός τόπου είναι τα οικονομικά και η δημιουργία υποδομών.

Προς αυτήν την κατεύθυνση στχόευε απο την αρχή της Δημαρχιακής θητείας στην ανάπτυξη των υποδομών ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΘΕΙ ως Δήμος ούτε ένα ευρώ!!!

«Πιστεύω ότι στις μέρες μας, εμείς οι νέοι πρέπει να έχουμε ενεργή συμμετοχή στα κοινά του τόπου, συνέχεια όπως πράττω εγώ και κάποιοι από τους συνδημότες μας, και όχι μόνο όταν πλησιάζουν εκλογές διεκδικώντας μια θέση μια μετάθεση από άλλο τόπο σε αυτόν τον κυκεώνα του δημοσίου και μέρος της πίτας.

Αυτός είναι ένας απο του λόγους που θέλω πλέον να αφιερώσω τον πολύτιμο χρόνο μου να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά, να μην αφήσω έδαφος σε κάποιους να μας γυρίσουν στο πρίν!!

Σε συνεργασία οι νέοι και παλιοί μπορούμε να βγούμε μπροστά και με νέες απόψεις να βρούμε λύσεις για τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δήμο μας.

Είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε τα μανίκια να αφιερώσουμε τον πολύτιμο χρόνο μας όπως και το κάνουμε έτσι και αλλιώς και να φέρουμε μία τάση αλλαγής μια αλλαγή που ήδη έχει ξεκινήσει!»

Μέλος του τοπικού Αιγινίου ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Ι. Κομπατσιάρη για την εκλογή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα στο αξίωμα του γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων για την νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Αξιότιμε κύριε Βουλευτή Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σε

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Κομπατσιάρη προς τον υποστράτηγο Φώτη Ντουḯτση πού ανέλαβε Διοικητής στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Αξιότιμε Στρατηγέ, Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα ως Δήμαρχος Πύδνας