email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Αγαπητοί Συνδημότες ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέμματα;

διαφήμιση

Αγαπητοί Συνδημότες ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέμματα;

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές. Τέσσερα χρόνια τώρα ζήσαμε έναν απόλυτο παραλογισμό ο πόλεμος η λάσπη και οι καταγγελίες προς τον Δήμο ήταν ένα συχνό φαινόμενο μόνο για να φαίνεται οτι ο Μανώλας δεν παράγει έργο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλές φορές να μην προχωράνε σωστά οι εργασίες καθημερινότητας και να το επιβαρυνόμαστε όλοι, παρόλα αυτά ο Δήμαρχος με λιγοστούς συμβούλους λόγου του πρώην εκλογικού νόμου κατάφερε ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του επάξια.

Επίσης κατάφερε να βγάλει τον Δήμο μας από την δύσκολη θέση, από την χρεοκοπία, γιατί μαθηματικά εκεί οδηγούσε η κατάσταση με 19% δυνατότητα αποπληρωμής! Κατάφερε να φτιάξει τον Δήμο μας να είναι οικονομικά ανεξάρτητος με δυνατότητα πληρωμής 93,8% παρόλο τις αντίξοες συνθήκες των τελευταίων χρόνων..

Τώρα έρχονται στα χωριά αυτοί οι άνθρωποι και κάνουν πασαρέλα για να πιστέψουν πρώτα οι ίδιοι ότι κάτι έκαναν και ύστερα να κοροϊδέψουν εσάς για να σας πάρουν την ψήφο και να τους δείτε πάλι μετά από 5 χρόνια. Επί θητεία τους εχουν δαπανηθεί δεκάδες απευθείας αναθέσεις των 24800 χιλιάδες ευρώ και ούτε ένα ευρώ δεν δαπανήθηκε σε κανένα χωριό για κάποιο ουσιαστικό έργο.

Μόνο στα λόγια θα τα ακούτε τα έργα μας!! Η παράταξή του κ.Μανωλα βρήκε έναν καταχρεωμένο Δήμο με δεκάδες παρατυπίες. Οπως είχε υποσχεθεί φρόντισε να βγουν όλα στο φως έφερε τους επιθεωρητές της Δημόσιας Διοίκησης να κάνουν έλεγχο στα οικονομικά του Δήμου δύο χρόνια τώρα ξεσκονίζουν τα οικονομικά του Δήμου μάζεψαν δεκάδες φωτοτυπίες αρχείων από το δήμο για να δουν ποιος έβαλε το χέρι στο μέλι;

Αυτό έκανε ο Δήμαρχος κ Αναστάσιος Μανώλας έκανε το σωστό όπως θα έκανε ο καθένας που θα ήθελε να λάμψει η αλήθεια. Επομένως κύριοι της παράταξης που κάθε τετραετία αλλάζετε όνομα συνδυασμού για να εξιλεωθείτε λέγατε και λέτε παραμύθια, Όπως και ο άλλος της δεύτερης παράταξης που ήταν από τα πρωτοπαλίκαρα του κ Λαγδάρη με ενα έγγραφο έλυνε και έδενε στον Δήμο δημιουργεί νέα παράταξη δηλαδή ότι μας κάτσει οποίος προλάβει και κερδίσει τις εκλογές;

Κύριοι κοροϊδεύετε τους Δημότες με επικοινωνιακά τρικ και υποτιμάτε την νοημοσύνη τους. Μέχρι να αποδειχθεί η (αθωωτική) απόφαση όπως στηρίζετε οφείλατε εάν υπήρχε τσίπα να παραιτηθείτε!!! Αλλά ευτυχώς για τον Δήμο μας υπάρχει η παράταξη << Θέλουμε και Μπορούμε>> (όσο και αν αυτό πονάει κάποιους) με επικεφαλής έναν Αξιόλογο Άνθρωπο, σοβαρό, ικανότατο, έμπειρο που ακούει τους συνομιλητές του σαν ίσο προς ίσο. Είναι εδώ, έδωσε και δώσει ελπίδα δυνατά στελεχωμένος πλέων με τον νέο εκλογικό νόμο σε έναν τόπο που συνεχώς αργοσβήνει. Είναι εδώ και δίνει λύσεις στα χρόνια προβλήματα υποδομών και τις παθογένειες του τόπου. Είναι εδώ με σκοπό να δώσει και όχι να πάρει. Καριέρα έκανε και μάλιστα από τις μεγαλύτερες θέσεις και αξιώματα που έχουμε στην Χώρα μας ως καταξιωμένος αξιωματικός του Ελληνικού στρατού. Είναι εδώ για να ξελασπώσει τον Δήμο και οχι να βάλει το χέρι στο μέλι. Αμέμτου ηθικής Άνθρωπος.

Ταπεινός, Γνήσιος, χωρίς εγωισμούς και αυτοπροβολές. Αυτή η αγάπη και η προσφορά του για να φτιάξει τον Δήμο ήταν η κινητήριος δύναμη ώστε να δηλώσει δημόσια πως δεν θα ζημιώσει τον Δήμο ούτε καν με τον μισθό του Δημάρχου χαρίζοντας τον μισθό του στον Δήμο,κάτι που μέχρι τώρα κανείς δεν έκανε, και δούλεψε εθελοντικά. Ο μόνος ικανός για την Διαφάνεια στον Δήμο είναι μόνο ο κ. ΑναστάσιοςΜανωλάς. Όσον αφορά τα παραταξιακά sites και τα παπαγαλάκια που μη έχοντας να του προσάψουν τίποτα και από πουθενά, αρχίζουν και πετάνε λάσπες που λένε πως άλλος δεν έκανε έργα. Σοβαρευτείτε και μην υποτιμάτε άλλο την νοημοσύνη των Δημοτών.

Γι αυτό Αγαπητοί Συμπατριώτες πάμε όλοι μαζί να βγάλουμε τον τόπο μας από το τέλμα και την λάσπη. Πάμε ένα ακόμη βήμα μπροστά και όχι δέκα πίσω. Οφείλουμε όλοι μαζί να τους κάνουμε στην άκρη να δημιουργηθεί ένα καθαρό περιβάλλον στον Δήμο να ασχοληθεί νέος κόσμος νέοι άνθρωποι χωρίς συμφέροντα.. Ο μόνος Άξιος και ο μόνος Ικανός είναι ο κ. Αναστάσιος Μανωλάς!

Με εκτίμηση Αθανάσιος Κρομμύδας Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πυδνας Κολινδρού με τον συνδυασμό του κ.Αναστασίου Μανώλα ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Υγ: από εμένα δεν θα δείτε φυλλάδια η ότι δήποτε επικοινωνιακό με πληρωμή προτίμησα τα χρήματα που μπορούσα να διαθέσω γιαυτό τον σκοπό να πάνε εκεί που πραγματικά θα πιάσουν τόπο, προτίμησα να αγοράσω πρώτες ύλες που έχουν ανάγκη οι πλημμυροπαθείς της Θεσσαλία.. Αυτός είμαι ως άνθρωπος αυτός που βλέπετε πάντα Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Πάσχα σε όλες τις εκδηλώσεις όπου μπορώ να βοηθήσω τον τόπο μου.

Screenshot 2023 09 29 193031
Αγαπητοί Συνδημότες Ποιος Λέει Αλήθεια Και Ποιος Λέει Ψέμματα; 2

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Ι. Κομπατσιάρη για την εκλογή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα στο αξίωμα του γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων για την νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Αξιότιμε κύριε Βουλευτή Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σε

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Κομπατσιάρη προς τον υποστράτηγο Φώτη Ντουḯτση πού ανέλαβε Διοικητής στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Αξιότιμε Στρατηγέ, Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα ως Δήμαρχος Πύδνας