email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

ΑΕ Περίστασης – Αιγινιακός 0 – 0

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

ΣΤΟΠ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Μετά από οκτώ συνεχόμενες νίκες  ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας Αιγινιακός, ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα στην Περίστασης με την τοπική  Α.Ε.

Το συγκρότημα του Γιώργου Ντάμτσιου προσγειώθηκε ανώμαλα στο …”χωράφι”, που έμοιαζε περισσότερο το γήπεδο της Περίστασης και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια του να μπεί στα πλέι οφ με μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή από την Ακαδημία Πλαταμώνα

 ( τώρα είναι στο +4 ) .

Πάντως οι φιλοξενούμενοι δεν εδικαιούτο κάτι καλύτερο και μάλλον θα πρέπει να νοιώθουν ικανοποιμένοι με το ισόπαλο λευκό αποτέλεσμα, που πήραν γιατί η εμφάνιση τους ήταν κάτω του μετρίου. 

Μπορεί να συνετέλεσε σ’ αυτό ο κακός αγωνιστικός χώρος και ο δυνατός άνεμος, όμως σε καμμια περίπτωση  δεν αποτελούν βάσιμη δικαιολογία, για το γεγονός οτι δεν απέδωσαν τα … συνήθη.

Το μόνο θετικό ήταν ότι για 8ο συνεχές παιχνίδι ( 720 λεπτά ), διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους και αναμφίβολα μερίδιο σ’ αυτό έχει ο γκολκίπερ των κυανολεύκων Κώστας Κουγιομτζόγλου, με την εξαιρετική του παρουσία .

Ο βαθμός σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων είναι χρυσός για την ομάδα του Αιγινίου, ενώ η ΑΕ Περίστασης έπαιξε παθιασμένα και δυνατά και κυρίως στην επανάληψη δημιούργησε σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, απέναντι στον Αιγινιακό, που όπως προείπαμε ήταν αγνώριστος, χωρίς αρχή και τέλος .

Τώρα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Ακαδημία Πλαταμώνα στο “Γιάννης Παραλυκίδης”, όπου η νίκη είναι μονόδρομος .

Στο 49′ χάθηκε η μεγαλύτερη στιγμή της τοπικής Α.Ε. όταν ο Γκουνέλας μπήκε θαυμάσια σούταρε δυνατά ο τερματοφυλακας του Αιγινιακού βρήκε σωτήρια με τα δάχτυλα του τη μπαλλα κι αυτή κτύπησε στο κάθετο δοκάρι του .

Στο 83′ ο Χ. Καρτσαμπάς από κοντά έπιασε ωραίο σούτ, αλλά έσωσαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί της Περίστασης, διώχνοντας τη μπάλλα .

Img 0Bb15E1A2C463C64238E7F3292Fb5320 V
Img 58C06110Eef4A88A4B9A62315F7Efc64 V
Img Ffeafc2Feb02F7A334E79Cdddd46C1D4 V

Διαιτητής ο κ . Παραδεισόπουλος και Βοηθοί Διαιτητές η  κα. Τσικλητάρη Β. και ο κ. Χατζηγιάννης .

Οι συνθέσεις :

ΑΕ Περίστασης : ( Στέφανος Ταβουκτσής )

Γαβριηλίδης, Πολυχρονιάδης, Γεροντίδης, Νίκου, Παπαδόπουλος,  Παπαδημητρίου,  Χατζηθεωρίδης, Κουσουρής, Γκουνέλας στο 78′ Βαρνάς ,  Σπυρλίδης στο 60′ Κατσαμάγκας,  Κάλτσο στο 78′ Λάμπρου .

Αιγινιακός : ( Γιώργος Ντάμτσιος )

Κουγιουμτζόγλου, Καρτσαμπάς Α στο 60′ Δαραής. Κακατάτσιος, Γιαζιτζόγλου στο 78′ Παππάς, Καρτσαμπάς Χ., Μπουρανής στο 65′ Τασιώνας, Σαββίδης, Κόλα στο 78′ Ζώβληκας, Παρδάλης, Χατζηδίμπας, Αποστολίδης στο 65′ Τσολακίδης .

Φωτό από τον αγώνα 

1 ) : Ο Αιγινιακός 

2 ) : Η ΑΕ Περίστασης 

3 ) : Το Διαιτητικό τρίο : Χατζηγιάννης Α.

 ( αριστερά ), Παραδεισόπουλος Ι., και Τσικλητάρη Β.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ