email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Αιγινιακός – Αγροτικός Αστέρας 2-1

διαφήμιση

ΈΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΑΙΓΙΝΙΏΤΕΣ ! 

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Ο Αιγινιακός στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και με ανατροπή πέτυχε νίκη γοήτρου με 2-1, επί του δυνατού Αγροτικού Αστέρα, δείχνοντας ότι είναι πανέτοιμος για τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, που αρχίζουν το προσεχές Σαββατο .

Το τελικό σκορ μάλιστα αδικεί την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, που κύρια στην επανάληψη εντυπωσίασε με την εμφάνιση της και έχασε σωρεία ευκαιριών για μια  πιό ευρεία νίκη .

Στο 14′ ο Αγροτικός Αστέρας προηγήθηκε στο σκόρ μετά από κόρνερ, έγινε μια σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων και ο Κοσμίδης, χωρίς να θέλει έστειλε την μπαλλα στα δίχτυα του Μαλέσιου και έτσι με αυτογκόλ έγινε το 0-1 .

Στο 41′ ο Αιγινιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το μάτς στα ίσια όταν  σε ωραίο γύρισμα του Καρτσαμπά η κεφαλιά του Κοσμίδη από δύο μέτρα  , έφυγε μόλις άουτ .

Στο 59′ ο Παρδαλης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και στο καταφενέστατο πέναλτυ, που έδωσε ο Διαιτητής ο παθών το εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε σε 1-1 .

Στο 69′ ο Παρδάλης πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά το σούτ από πλάγια θέση βρήκε το κάθετο δοκάρι της ομάδας του Ευόσμου  .

Aiginiakos 1

Στο 82′ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Αγροτικού Αστέρα, τελευταίος αποδέκτης της μπαλλας ο 16χρόνος Εμμανουηλίδης,  που σε κενή εστία εξ επαφής έστειλε τη μπαλλα άουτ. 

Στο 84′ ο Παρδάλης με κοντινό πλασέ  ύστερα από γύρισμα με το κεφάλι από τον Χατζηδίμπα έγραψε το τελικό  2-1 .

Aiginiakos 2

Στο 88′ ο Τασιωνας σούταρε μόλις άουτ από καλή θέση .

Διαιτητής :  Γιώργος Ασλανιδης,  και Βοηθοί Διαιτητές ο κ. Θωμάς Καλορογιάννης και η δίδα  Δημήτρης Τσικλητάρη .

Οι συνθέσεις : 

Αιγινιακός: Μαλέσιος, Καρτσαμπάς, Κακατάτσιος,  Δαραής,  Γιαζιτζόγλου, Μπουρανής, Κοσμίδης, Χατζηδίμπας,  Παρδάλης,  Καπετάνος,  Σαββίδης  .

Επιαξαν στο  Β’ ημίχρονο και οι : Εμμανουηλίδης,  Κουγιομτζόγλου, Παπαδόπουλος Σ, Ρίζος, Τασιώνας, Τοπαλίδης,  Τσολακίδης,  Γεωργιάδης, Αβραάμ, Καταχιώτης .

Aiginiakos 3

Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου : 

Παπαβασιλείου, Μουσαηλίδης, Σταμάτης, Σολόμκα, Μπογκτάν, Θεοδωρίδης, Καρασαββίδης, Αβετίδης, Δεινοπάππας, Τσολάκης,Διαμαντής .

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Κοτσούλιας, Μερτζανίδης, Σκάλα, Μαρούφης, Τζουμάκας, Λάμπρου,  Κοτανίδης, Σαλάβιας . Επταμηνυτάκης .

Στις φωτο : 

1 ) : Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 

2 ) : Ο ΑΓΡΟΤΙΚΌΣ ΑΣΤΈΡΑΣ

3) : ΟΙ αρχηγοί των δύο ομάδων και το Διαιτητικό τρίο .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ