email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Αιγινιακός : σήμερα δυνατό φιλικό με Σβορώνο

διαφήμιση

Αιγινιακός : σήμερα δυνατό φιλικό με Σβορώνο

σήμερα στις 6:00 μ.μ. στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης” ο Αιγινιακός θα υποδεχθεί τον ΓΑΣ Σβορώνου σ’ ένα αξιόπιστο φιλικό τεστ στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων .

Τόσο ο Τεχνικός του Αιγινιακού Γιώργος Ντάμτσιος, όσο και των “κίτρινων” Νίκος Θεοδοσιάδης θα χρησιμοποιήσουν όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές τους, προκειμένου να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση .

Στο στρατόπεδο του Αιγινιακού υπάρχει η ενσωμάτωση στις προπονήσεις του στόπερ Γιάννη Ρίζου, που ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του ασχολιες .

Καθώς και του επίσης αμυντικού Εύθυμη Παπαδόπουλου, που πέρυσι λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων δεν αγωνίστηκε καθόλου, ενώ τώρα που τις περάτωσε τέθηκε στη διάθεσή της τεχνικής ηγεσίας .

Στο μεταξύ η Διοίκηση του συλλόγου, μας αποκάλυψε πως δεν τελείωσαν οι μεταγραφές, για τον Αιγινιακό και ίσως αποκτηθούν ένας – δύο ακόμα ποδοσφαιριστές,  αυτό θα κρίνει  στα επόμενα φιλικά παιχνίδια ο προπονητής Γιώργος Ντάμτσιος, προκειμένου η ομάδα να είναι πανίσχυρη ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .

Τέλος οι φίλαθλοι ανταποκρίνονται πλήρως στην αγορά κάρτας μέλους του συλλόγου, που διατίθενται από τους Διοικούντες του Αιγινιακού και τιμώνται : 50€ και 100€ .

Στη φώτο : 

Ο Γιωτης Γιαζιτζόγλου στο μέσον με τους παράγοντες της ομάδας του Αιγινίου Πάνο Δερματά ( αριστερά ) και Γιώργο Καρανικόλα . Η συμμετοχή του ωστόσο στο αυριανό φιλικό είναι αμφίβολη, λόγω μικροενοχλήσεων στο πόδι.  ( Χθές προπονήθηκε μόνος του ) .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ