email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Αιγινιακός: χωρίς τρεις η προετοιμασία

διαφήμιση

Αιγινιακός: χωρίς τρεις η προετοιμασία

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Συνεχίστηκε χθές για τρίτη μέρα η προετοιμασία του Αιγινιακου στο ΔΑΚ Αιγινίου, υπό την καθοδήγηση του Τεχνικού Γιώργου Ντάμτσιου και των συνεργατών του, Στέλιο Χαρπαντίδη γυμναστή και Διονύση Γρηγορόπουλο προπονητή τερματοφύλακων .

Από τις έως τώρα προπονήσεις απουσιάζουν δικαιολογημένα οι : Μαλις Μπουντάνι και Γιάννης Ρίζος για επαγγελματικούς λόγους  ( Θα ενσωματωθούν στην ομάδα μετά τις 15 Αυγούστου ) και ο Ηλίας Κακατάτσιος,  που έχει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού και θα μπεί στο πρόγραμμα τη Δευτέρα .

Κατά τ’ άλλα όλα κυλούν ομαλά με την Διοίκηση του συλλόγου να είναι ικανοποιημένος από το θετικό ξεκίνημα των κυανολεύκων .

Στο μεταξύ η μεταγραφική ενδυνάμωση του ρόστερ δεν τελείωσε ακόμα και δεν αποκλείετε να γίνουν 2-3 προσθήκες, ήδη στην προετοιμασία μετέχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, που αν ο Γιώργος Ντάμτσιος δώσει το “πράσινο Φώς” θ’ αποκτηθούν. 

ΤΕΛΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΑΚΟΣ

Στον αντίποδα δεν επεκτάθηκε η συνεργασία της ομάδας με τον επιθετικό Νίκο Συράκο, που ήρθε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο ( 2022-23 ), από τον Ελευθεριακό Θεσσαλονίκης και αναζητεί πλέον την επόμενη “ποδοσφαιρική του στέγη” .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου κοινή συναινέση  με τον ποδοσφαιριστή Νίκο  Συράκο, τον ευχαριστεί για όσα προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομία .

Στις φωτό :

1 ) : Ο προπονητής Γιώργος,  πριν τη χθεσινή προπόνηση. 

2 ) : Ο γυμναστής του Αιγινιακού Στέλιος Χαρπαντίδης. 

3 ) : Ο ποδοσφαιριστης Νίκος  Συράκος .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ