email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Αιγινιακός : “Buzzer beater” με Κυριάκο Ζωβλήκα

διαφήμιση

Αιγινιακός : “Buzzer beater” με Κυριάκο Ζωβλήκα

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Στην εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής

περιόδου ο Αιγινιακός, προχώρησε σε μια ακόμα σημαντική μεταγραφή – η τέταρτη – στη σειρά, αποκτώντας τον ικανότατο επιθετικό Κυριάκο Ζώβληκα, που ανήκε στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου .

Αναμφίβολα η ομάδα του Αιγινίου αναδείχθηκε … πρωταθλήτρια κατά το  “παζάρι” του Ιανουαρίου και ενισχύθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια του για άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία .

Ο Ζώβληκας γεννήθηκε στις19-10-1999 και στο παρελθόν, αγωνίστηκε με επιτυχία σε ΓΑΣ Σβορώνου, Πανσερραικό, Πιερικό κ.α. και σιγουρα θα βοηθήσει αποφασιστικά τη νέα του ομάδα στην υλοποίηση των υψηλών στόχων της .

Το νέο απόκτημα των Αιγινιωτών προπονήθηκε χθές για πρώτη φορά και τέθηκε στην διάθεσή του προπονητή Γιώργου Ντάμτσιου, για τον αυριανό αγώνα στα Καταλώνια με τον τοπικό Αετό .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Ζώβληκα, τον καλοσωρίζει στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες .

Στις φωτό:

1 ) : Ο “κύριος μοχλός” της μεγάλης μεταγραφής του Αιγινιακού Κώστας Φιρινίδης ( δεξιά ), καλοσωρίζει εκ μέρους της Διοίκησης του συλλόγου τον Κυριάκο Ζώβληκα στο Αιγίνιο .

2 ) : Ο Κυριάκος Ζώβληκας με τη φανέλα του Πανσερραικού τη σεζόν 2018-19 .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ