email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Αιδώς Αργείοι της κυβέρνησης!

διαφήμιση

Περίτρανα επιβεβαιώνει, για ακόμη μια φορά, τους χαρακτηρισμούς αντιχριστιανική και αντιδημοκρατική η κυβέρνηση της ΝΔ! Παντού μαζώξεις, ειδικά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τους πείραξε η λιτανεία της εικόνας της Αγίας Μαρίνας, παραμονή της εορτής της, στην Κοζάνη! Ο ελληνικός λαός όμως πλέον δεν εκφοβίζεται και δεν θα αποδεκτεί περαιτέρω καταπάτηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων του, ενώ δεν θα επιτρέψει να βάλλεται περαιτέρω το θρησκευτικό του συναίσθημα! Ετοιμάζει δυναμική αντίδραση την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 18 το απόγευμα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας (μεταξύ αυτών και στην Κατερίνη στην πλατεία Ελευθερίας)!
Θα διατρανώσει, με ειρηνικό τρόπο, την αντίθεση του στον υποχρεωτικό εμβολιασμό- με εμβόλια που βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο και δεν έχουν πάρει την τελικές εγκρίσεις από FDA και EMA τις αρμόδιες θεσμικές αρχές εγκρίσεων φαρμάκων σε ΗΠΑ και Ευρώπη- και στα αντιδημοκρατικά μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση της ΝΔ, που είναι πλέον πασιφανές, ότι έχει παρεκτραπεί από τον ορθό δρόμο της δημοκρατικής διακυβέρνησης και θα πρέπει να αλλάξει στάση ή ο Πρωθυπουργός να υποβάλλει την παραίτησή του προκηρύσσοντας εκλογές, γιατί φαίνεται ότι έχει χάσει τελείως τον έλεγχο και είναι αντιμέτωπος με την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, με αποτέλεσμα να τίθεται κίνδυνος διασάλευσης της κοινωνικής ηρεμίας! Όλοι λοιπόν ας δώσουμε δυναμικό παρόν στις κεντρικές πλατείες των πόλεων το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουλίου και ας βροντοφωνάξουμε τέρμα οι εκφοβισμοί και εκβιασμοί!

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο το αφιερώνω στην μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος πατέρα μου Θωμά (Ταξίαρχο ε.α. ελληνικής αστυνομίας), στους αποθανόντες παππούδες μου Βασίλειο Γκατζή (ανάπηρος στον ελληνοϊταλικό πόλεμο 1940- 941), Βασίλειο Μακρυγιάννη (συμμετείχε στην εθνική αντίσταση με ένα από τα ένοπλα σώματα του ΕΔΕΣ του στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα) στις αποθανούσες γιαγιάδες μου Φανή Μακρυγιάννη (δασκάλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης) και Στυλιανή Γκατζή, στους προπαππούδες μου Ιωάννη Γκατζή (αποθανόντα στην μάχη μεταξύ ελληνικών και βουλγαρικών δυνάμεων στο Κιλκίς-Λαχανά τον Ιούνιο του 1913), ιερέα Δημήτριο Γκατζή, Σπυρίδων Μακρυγιάννη, Αθανάσιο Σάββα και Θωμά, στις προγιαγιάδες μου Μαρία Μακρυγιάννη, Βασιλική Σάββα, Ευανθία Γκατζή και Φωτεινή, στον θείο μου Δημήτριο, πάππου προς πάππου, στους κεκοιμημένους συγγενείς και φίλους μου, στους πεσόντες ήρωες και αυτούς υπέρ της πατρίδας μας από αρχαιοτάτων χρόνων, στους αγωνιστές του 1821, των Βαλκανικών Πολέμων, της Μικρασιατικής εκστρατείας του 1922, του Έπους του 40, της Εθνικής Αντίστασης του 1941-1944, της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, του Εκστρατευτικού Σώματος της Ελλάδας στον πόλεμο της Κορέας 1950-1955, σε αυτούς που αγωνίστηκαν, είτε στα πεδία των μαχών, είτε με άλλους τρόπους για τις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους μας από τις απαρχές του, στον αποθανόντα πνευματικό μου Αρχιμανδρίτη Στέφανο Παπαθανασίου, καθώς και στο νονό μου Βασίλειο και στη νονά μου Ελβίρα!
Σας παρακαλώ όποιος/ όποια επιθυμεί ας μνημονεύσει τα παραπάνω ονόματα στις προσευχές του και ας τα δώσει να διαβαστούν στις Θείες λειτουργίες! Ειδικά η μνημόνευση των ονομάτων των κεκοιμημένων είναι πολύ σημαντικό ζήτημα, καθότι βοηθάει πολύ αυτούς που εκδήμησαν!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης

Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος

ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα