email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ακαδημία Αιγινιακού : Πρωτιές στο τουρνουά του Φιλίππου Μελικής !

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Δύο πρώτες θέσεις από την Κ10 και Κ12 και μια δεύτερη από την Κ10 ήταν ο θετικός απολογισμός της Ακαδημίας του Αιγινιακού στο τουρνουά του Φίλιππου Μελίκης, που έγινε το Σάββατο 18 Μαΐου .

Επίσημος καλεσμένος του επιτυχημένου τουρνουά της Ημαθιώτικης ομάδας ήταν ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας του EURO του 2004 και υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του 2024 με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Θοδωρής Ζαγοράκης, που έκανε και μέρος των απονομών .

Τα μεγάλα τμήματα υποδομής του συλλόγου Κ12 και Κ14 τερμάτισαν στην κορυφή, χωρίς ήττα στους ομίλους τους, παίζοντας με τον διοργανωτή Φίλιππο Μελίκης, την ΑΕ Ποντίων Βέροιας, την Ακαδημία Πλαταμώνα και τον ΓΑΣ Κοπανού .

Ενώ η Κ10 αναδείχθηκε δευτεραθλήτρια στον όμιλο της αγωνιζομενη με τον Φίλιππο Μελίκης, Αναγέννηση Γιαννιτσών και ΓΑΣ Κοπανού .

Θερμά συγχαρητήρια στους Προπονητές κ. Στέλιο Χαρπαντίδη της Κ12 και Κ14 και δίδα Μαρία Παυλίδου της Κ10, για το σοβαρό έργο, που επιτελούν, όλα τα παιδιά για  την αγωνιστική τους εμφάνιση και φυσικά τους γονείς τους, για την συνολική συμπαράσταση τους .

Στις φωτό :

Εικόνες από το τουρνουά ! .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Η ειδική συνεδρίαση Δ.Κατερίνης μετατράπηκε σε απολογία Κουκοδήμου

Σχετικά άρθρα