email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ακαδημία Πλαταμώνα- Αιγινιακός 2-1

διαφήμιση

ΑΤΥΧΟΣ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Αν και πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις ο πρωτοπόρος Αιγινιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα στην 2η αγωνιστική μέρα των πλέι οφ για την κατάκτηση του τίτλου της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, με 2-1 και η διαφορά τους στη βαθμολογία μειώθηκε στους τρείς βαθμούς .

Οι Αιγινιώτες είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια του ενηναντάλεπτου και το τελικό σκόρ φαντάζει σαν “μαγική εικόνα”, σύμφωνα με αγωνιστική παρουσία των δύο ομάδων .

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχουν σοβαρά παράπονα από τη Διαιτησία του κ. Τραούδα και της Βοηθού Διαιτητή δίδας Τσικληταρη Δ., για τις αποφάσεις των με αποκορύφωμα την ακύρωση ενός πεντακάθαρου τέρματος στο 32′ από τον Σαββίδη με … “ανακάλυψη” οφσάιντ .

Το μάτς έγινε σ’ ένα ακατάλληλο γήπεδο, που περισσότερο θύμιζε λασπότοπο, και ήταν τροχοπέδη στις κινήσεις των ποδοσφαιριστών .

Η ομάδα του Αιγινίου πρός το τέλος του αγώνα έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίεςμε τον Παρδάλη στο 81′ και 87′ για  να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας .

Τα γκολ :

Ζώβληκας στο 41′, Καπετάνος στο 78′ και Κατέλας Δ. στο 85′ .

Διαιτητής ο κ. Τραούδας και βοηθοί Διαιτητές η διαδα Τσικλητάρη Δ., και Χατζηγιάννης με τον τελευταίο να είναι άριστος .

Οι συνθέσεις:

Ακαδημία Πλαταμώνα ( Γιάννης Κωνσταντινίδης) Κούσιας,  Θεοδοσιάδης,  Αρζάνας,  Σκαμαγκάς, Μήτρας,  Τσιώμης, Χατζηλαδάς στο 90′ Δελητζάνης,  Κατέλας Ν., Ταντής στο 77′ Αγγελάτος, Κατέλας Δ., Καπετάνος στο 89′ Πιατίδης .

Αιγινιακός ( Λεωνίδας Μπίλης) Κουγιουμτζόγλου,  Δαραής, Κόλα, Μπουρανής,  Αποστολίδης,  Παρδάλης,  Σαββίδης, Ζώβληκας στο 78′ ΚαρτσαμπάςΑ., Αβραάμ, Κοσμιδης στο 63′ Χατζηδίμπας  Γιαζιτζόγλου .

Στη φωτό: 

Η ενδεκάδα του Αιγινιακού στον αγώνα του Α’ γύρου .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ