email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

ΑΟΚ Αιγινιακός: Αποχαιρετιστήριο τραπέζι (φωτο)

διαφήμιση

Του Γιώργου  Καρανικόλα 

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα, που άλλωστε επικρατούσε όλη τη χρονιά στην ομάδα μπάσκετ, το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου παράθεσε γεύμα σε ταβέρνα του Αιγινίου  στο προπονητικό τήμ και στους καλαθοσφαιριστές, με την ευκαιρία της λήξης της περιόδου 2022-23 .

Παρευρέθηκαν σύσσωμη η Διοίκηση, ο προπονητής του ανδρικού κ. Χάρης Βουλκίδης, οι τεχνικοί οδηγοί της Ακαδημίας κ.κ. Θόδωρος Τσάτσας και Πασχάλης Βουλτσίδης .

Ο πρώην Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Θεοδόσης Μπακογλίδης και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου μας κ. Κώστας  Παραλυκίδης, που βρίσκεται συνεχώς κοντά στον ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ .

Ο πρόεδρος κ. Βασίλης Λεωνίδης ευχαρίστησε  τους πάντες για την φετινή πετυχημένη παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ ( αγωνίστηκε στα πλέι οφ ανοδου για τη Γ’ εθνικη κατηγορία ) και ευχήθηκε καλή ξεκούραση .

Για τη νέα χρονιά αν και είναι νωρίς ακόμη οριοθέτησε ακόμα υψηλότερους στόχους .

Ο προπονητής κ. Βουλκίδης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από το Δ.Σ. όσο και από τα παιδιά για την προσπάθεια, που κατεβαλαν και εξέφρασε τις ευχές σ’ όλους για καλό καλοκαίρι και ακόμα καλύτερη αγωνιστική συνέχεια της ομαδας .

Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης το συγκινητικό  ευχαριστώ του ” τελευταίου των … Μοϊκανών ” αθλητή της παλιάς φρουράς Σάκη Κατσιάνου, που άπαντες τον θέλουν διακαώς και την καινούργια σεζόν να συνεχίζει να φοράει τη φανέλα με το νούμερο 5 .

Φωτογραφικά στιγμιότυπα :

Aok Aiginiakos 1
Aok Aiginiakos 2
Aok Aiginiakos 3
Aok Aiginiakos 4
Aok Aiginiakos 5
Aok Aiginiakos 6

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ