email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Απάντηση στο κουίζ της Παρασκευής

διαφήμιση

Απάντηση στο κουίζ της Παρασκευής

Του Γιώργου Καρανικόλα

Όπως αναγνωρίσατε πολλοί από εσάς και μας τηλεφωνήσατε σχετικά στο κουίζ της Παρασκευής, ο παλιός ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού, που αναζητούσαμε ήταν ο Τάκης Παπαδόπουλος, επί σειρά ετών ” ισχυρός άνδρας “,  του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων Ημαθίας, μαζί με την οικογένειά του .

Δοθείσης της ευκαιρίας να σημειώσουμε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων μετά από ένα ” δικαστικό θρίλερ ” πολλών μηνών, τελικά υποβιβάστηκε από τον 2ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας και τη νέα σεζόν θ’ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας .

Ήταν το ” θύμα” της τραγελαφικής ιστορίας που, κρατάει το αθάνατο Ελληνικό ποδόσφαιρο στην … ” κορυφή του κόσμου” !!!! . Όπου στον αγώνα Λευκίμμης – Μακεδονικού η νίκη ” εξαργυρώθηκε με έξι (6) βαθμούς – τρείς πήραν οι γηπεδούχοι και παρέμειναν στην κατηγορία και τρείς οι φιλοξενούμενοι, που ανέβηκαν στη Super League 2 .

Στη φωτό Ο κ. Τάκης Παπαδόπουλος

 ( αριστερά ), σε πρόσφατο φιλικό αγώνα του Αιγινιακού . Άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για την ομάδα του Αιγινίου, την οποία αποδεικνύει έμπρακτα !!! .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ