email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νοσοκομείο Κατερίνης: Πάνω από 4% το ποσοστό των ανεμβολίαστων εργαζομένων

nosokomeio-katerinis
διαφήμιση

Μόλις 25 άτομα είναι αυτά που δεν εμβολιάστηκαν στις δομές υγείας της Κατερίνης – και της Πιερίας γενικότερα – και από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου 2021, βρίσκονται σε καθεστώς αναστολής.

Το σύνολο των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, στο Ψυχιατρικό νοσοκομείο και στο σύνολο των δημοσίων δομών υγειάς στην Πιερία είναι πάνω από 600 άτομα. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι Πάνω από 4% το ποσοστό των ανεμβολίαστων εργαζομένων.

Στους 600 εργαζομένους στις δομές υγείας της Πιερίας δεν συμπεριλαμβάνονται μόνο οι υγειονομικοί υπάλληλοι (Ιατροί και νοσηλευτές) αλλά και το βοηθητικό προσωπικό για τη λειτουργία τους που αποτελεί και τον κύριο όγκο των 25 ανεμβολίαστων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του olympusmera.gr οι ανεμβολίαστοι γιατροί στις δομές υγείας στην Κατερίνη είναι ένας ή δύο και οι νοσηλευτές μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Παρά τα αντιθέτως λεγόμενα και φημολογούμενα, οι υγειονομικοί της Πιερίας ανταποκρίθηκαν στην έκκληση – αλλά και στον φόβο μην χάσουν τη δουλειά τους – και τελικά ξεκίνησαν τη διαδικασία εμβολιασμού.

πηγη: olympusmera.gr

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα