email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

“Αρχιπιστός” του Αιγινιακού ο Ιωακείμ Δαράης !

διαφήμιση

“Αρχιπιστός” του Αιγινιακού ο Ιωακείμ Δαράης !

Του Γιώργου Καρανικόλα

Η λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, βρήκε τον Αιγινιακό πρώτο με διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον Βατανιακό και έξι από την Αναγέννηση Κολινδρού, στον βαθμολογικό πίνακα .

Τώρα ο τίτλος θα κριθεί στα πλέι οφ 

( αρχίζουν την προσεχή Κυριακή), με την ομάδα του Αιγινίου να έχει ένα μικρό αβαντάζ, αφού στο “ειδικό ”  αυτό πρωτάθλημα ξεκινά επικεφαλής με +4 βαθμούς από τον δεύτερο .

Σήμερα θα σταθούμε στον  Ιωακείμ Δαραή τον ποδοσφαιριστή του Αιγινιακού, που έδωσε το παρόν σ’ όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος,  έχοντας τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με τους συμπαίκτες του, συμβάλλοντας με την σπουδαία και σταθερή απόδοση του, αποφασιστικά στην εντυπωσιακή ξέφρενη πορεία του Αιγινιακού, που θέλει να επιστρέψει δριμύτερος στα εθνικά πρωταθλήματα .

Ο νεαρός άσσος γεννήθηκε στην Κατερίνη στις 8-8-2003 και μεγάλωσε  και μεγάλωσε στον Κολινδρό .

  Η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, που διανύουμε είναι η τέταρτη με τα χρώματα των κυανολεύκων, προερχόμενος από την Ακαδημία των ” Τηλέμαχων ‘ Αλεξάνδρειας.

Και επειδή η γλώσσα των αριθμών είναι αδιαψέυτος “μάρτυρας ” σας παραθέτουμε τα παρακάτω στοιχεία .

Ο Δαραής έπαιξε και στους 24 αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος .

Από το σύνολο των 2160 λεπτών αγωνίστηκε στα 2084 λεπτά, μόνο σε τρείς αναμετρήσεις δεν ολοκλήρωσε το 90′, αφού αντικαταστάθηκε ισάριθμες φορές στο 45′, στο 67′ και 82′

Αναμφίβολα ένα επίτευγμα καθόλου ευκαταφρόνητο, που δείχνει το μέγεθος της ποδοσφαιρικής αξίας του εν λόγω ποδοσφαιριστή .

Θα χαρακτηρίζαμε τον Δαραή παίκτη 

” πολύ εργαλείο “, που κάθε  προπονητής θα ήθελε να έχει στην διάθεση του .

Ο τεχνικός του Αιγινιακού κ. Γιώργος Ντάμτσιος τον έχει χρησιμοποιήσει εκτός από κεντρικό αμυντικό, που τον έχει καθιερώσει στους περισσότερους αγώνες, τόσο του περσινού όσο και του φετινού πρωταθλήματος, δεξιό μπάκ και σέντερ φόρ, δηλαδή με δύο λόγια όπου έχει πρόβλημα η ομάδα .

Μάλιστα στον αγώνα του Α’ γύρου με την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012, αγωνιζόμενος ως επιθετικός άνοιξε το σκόρ με ωραία ενέργεια .

Εμείς να εκφράσουμε τα  θερμά μας συγχαρητήρια για το ρεκόρ του και να ευχηθούμε τον Ιωακείμ Δαραή τα καλύτερα στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Αιγινιώτικου σωματείου .

Και γιατί όχι το καλοκαίρι να τον δούμε να ” μετακομίζει ”  σε μια μεγαλύτερη ομάδα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, γιατί πραγματικά το αξίζει .

Στις φωτό :

1) : Ο Ιωακείμ Δαραής αρχηγός του Αιγινιακού (αριστερά ), με το Διαιτητικό τρίο και τον ομόλογο της Ακαδημίας Πλαταμώνα Ταντή .

2) :Ο Δαραής στο μέσον πανυγηρίζει τον περσινό τίτλο , ανάλογες στιγμές θέλει να ζήσει και στο τέλος της χρονιάς .

3) Ο ” γρανιτένιος ” αμυντικός με τον Προπονητή του Γιώργο Ντάμτσιο .

4) : Ο ταλαντούχος Ιωακείμ Δαραής.

Img 20220417 175433 1
Img 20220507 174651 1
Img 3B5F1B36Bc706Ce2587Cba48B3F8578A V

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ