email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ατρόμητος Κατερίνης-Αιγινιακός 0-3 Αιγινιακός για … “Φίλημα”

διαφήμιση

Ατρόμητος Κατερίνης-Αιγινιακός 0-3 Αιγινιακός για … “Φίλημα”

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Ποδαρικό με το … “δεξί” έκανε στο 2024 ο Αιγινιακος κερδίζοντας τον αξιόμαχο Ατρόμητο Κατερίνης μέσα στο Μυλαύλακο με το ευρύ 3 – 0, με συνέπεια η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου να φιγουράρει πλέον μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, εκμεταλευομενη την ήττα της

“συγκατοίκου” της Ακαδημίας Πλαταμώνα στην Εξοχή .

Οι Αιγινιώτες μπήκαν δυνατά στο μάτς και αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, αφού μέχρι το 20′ είχαν προηγηθεί με 2- 0 τέρματα .

Μάλιστα “όλα τα …  λεφτά” ήταν το Α’ ημίχρονο, όπου το συγκρότημα της Βόρειας Πιερίας καθάρισε την υπόθεση νίκη νωρίς –  νωρίς, πετυχαίνοντας και τρίτο γκόλ, ενώ έχασε μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνει το τελικό αποτέλεσμα .

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε λίγο, αφού ο Αιγινιακός κατέβασε … “στροφές” και οι “ασπρόμαυροι” του Ατρόμητου βγήκαν με αξιώσεις μπροστά και δημιούργησαν ορισμένες καλές προυποθέσεις στα καρέ των πρωτοπόρων.

Αναμφίβολα πιστεύουμε ότι οι κυανολεύκοι πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το ντεμπούτο με τα χρώματα του Αιγινιακού έκαναν οι έμπειροι νεομεταγραφέντες Χρήστος Καρτσαμπάς Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ), και Κώστας Αποστολίδης

 ( ΑΕ Περίστασης ), οι οποίοι έδειξαν ότι θα ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας του Αιγινίου .

Στο 4′ σε κόρνερ του Κακατάτσιου πετάχτηκε ο Νίκος Σαββίδης με φοβερή κεφαλιά έστειλε την μπάλλα στη συμβολή των δοκαριών και στη συνέχεια στα δίχτυα για να γίνει το 0 – 1 .

Στο 18′ ο Μπουρανής έκανε θαυμάσια σέντρα και ο Ηλίας Κακατάτσιος με εξαιρετική γυριστή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Αιγινίου .

Στο 33′ σημειώθηκε η κορυφαία φάση του παιχνιδιού όταν ο Παρδάλης ανατράπηκε από τον γκολκίπερ του Ατρόμητου, ο οποίος όμως απέκρουσε την έσχατη των ποινών, που εκτέλεσε ο Χατζηδίμπας, μάλιστα ο παίκτης του Αιγινιακού, πήρε το ριμπάουντ ξανασούταρε από πολύ κοντά αλλά και πάλι ο Torollari  είπε όχι, διώχνοντας ενστικτωδώς, για ν’ ακολουθήσει και τρίτο συνεχόμενο σουτ του Κακατάτσιου, το οποίο έφυγε άουτ.

Στι 35′ ο Καρτσαμπάς Α, σούταρε δυνατά  απέκρουσαν τα σώματα των αμυνομένων και ο Νίκος Σαββίδης με αριστερό συρτό σούτ έξω από την περιοχή νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να χριστεί για δεύτερη φορά σκόρερ  ( 0 – 3 ) .

Στο 49′ σε κόρνερ του Μπουρανή ο νεοφερμένος Χρήστος Καρτσαμπάς με κοντινή κεφαλιά σημαδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ατρόμητου .

Στο 54′ ο Τσιτλακίδης  από κοντά έπιασε το σούτ, όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων Κουγιουμτζόγλου απέκρουσε ωραία σε κόρνερ .

Στο 82′ μετά από  αριστοτεχνική ενεργεια του Τασιωνα, ο Παρδάλης εξ επαφής σούταρε μόλις άουτ .

Διαιτητής ο κ. Παραδεισόπουλος και Βοηθοί Διαιτητές η δίδα Τσικλητάρη Β., και ο κ. Ραντάνι .

Ατρόμητος Κατερίνης ( Γιώργος Μπεκιάρης ) : Τοrollari, Σατσίδης,  Καρκάλης, Χαλκίδης – Καλλέργης στο 74′ Ξανθόπουλος,  Μedolli, Κλιάνης,  Μιχαηλίδης στο 74′ Τζέλλο, Νταμπαλάκης στο 36′ Τσιτλακίδης,  Χρυσόπουλος,  Παναγιωτίδης Α. στο 82′ Ζαγγελίδης , Παναγιωτίδης Γ. Στο 82′ Γεωργιάδης 

Αιγινιακός  ( Γιώργος Ντάμτσιος ) :

Κουγιουμτζόγλου, Καρτσαμπάς Α., Κακατάτσιος, Δαραής, Καρτσαμπάς Χ., Τσολακίδης στο 67′ Τασιώνας, Σαββίδης στο 67′ Κοσμίδης, Κόλα στο 85′ Εμμανουηλίδης, Παρδάλης στο 78′ Αβραάμ, Χατζηδίμπας στο 78′ Αποστολίδης, Μπουρανής .

Φωτό από τον αγώνα :

1 ) : Ο Αιγινιακός. 

2 ) Οι αρχηγοί των δύο ομάδων Α. Παναγιωτίδης του Ατρόμητου Κατερίνης κα Μιχάλης Τσολακίδης του Αιγινιακού με το Διαιτητικό τρίο .

3 ) : Οι δύο ομάδες στην  σέντρα κατά έναρξη του μάτς, ενω ανταλάσσουν χαιρετισμό  .

Img C0B3992A2C33541E481C26Ecdce07831 V

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ