email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Βραβεύτηκε ο Γιώργος Καρανικόλας

διαφήμιση

Του αθλητικού συντάκτη Γ. Καρανικόλα

Στη παραλία της Μεθώνης με την ευκαιρία του γεύματος, που παρέθεσε ο υπογράφων στους φίλους συναδέλφους Δημοσιογράφους της εκπομπής “SPORTIME ” της Pella tv στην ψαροταβέρνα του “Πατριάρχη” του Αιγινιώτικου μπάσκετ κ. Νίκου Μπογιατζή, τιμήθηκε ο “ισόβιος” Παράγοντας του Αιγινιακού Γιώργος Καρανικόλας, για την πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά του στο Ποδόσφαιρο .

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Πρόεδρο του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας Ημαθίας κ. Ανδρέα Καλαιτζίδη, που στο χορό της Αιγινιώτικης ομάδας στις 22 Απριλίου, είχε προγραμματίσει την βράβευση – έκπληξη – του, αλλά η απουσία του Γενικού γραμματέα του συλλόγου και πρώην προέδρου της “ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ”, εκείνο το βράδυ ανέβαλε την απονομή .

Χθές Σάββατο στο τραπέζι του Γιώργου Καρανικόλα, που όλη τη σεζόν συνεργάστηκε με το κανάλι της Πέλλας στην αντίστοιχη αθλητική παραγωγή, αναφερόμενος κάθε βράδυ Τρίτης στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Πιερίας, ήταν καλεσμένος ο κ. Καλαιτζίδης,ο οποίος θα προχωρούσε στην ολοκλήρωση της αξιέπαινης ενέργειας του, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων την τελευταία στιγμή ακύρωσε την παρουσία του .

Τελικά ” τρίτη και … καλή”, με τον φίλο 

συνΆΔΕΛΦΟ  – “δάσκαλο” … της δημοσιογραφίας και συγγραφέα από τη Γουμένισσα Κιλκίς Κωστα Ίντο, που η γνωριμία τους χρονολογείται στο μακρινό 1987, κατόπιν γενικής απαίτησης όλων των παρευρισκομένων να παραδίδει αυτός την τιμητική πλακέτα στον επί σειρά ετών Διοικητικό στέλεχος του Αιγινιακού .

Μεγαλη η συγκινησιακή φόρτιση του Γιώργου Καρανικόλα αρκέστηκε να πεί ένα μεγάλο ευχαριστώ, τόσο στο σωματείο της Αγίας Μαρίνας και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο του κ. Ανδρέα Καλαίτζίδη, όσο και στον Κώστα για την τιμή, που του έκαναν και φυσικά στους φίλους του σ’ όλη αυτήν πολύχρονη διαδρομή, για την  αναγνώριση στο προσωπο .

 Το παρών εδωσαν οι : δημοσιογράφοι Γιάννης Τακαβακοπούλος, Κώστας Ίντος, Γιάννης Γιάγκας, Σάκης Καραμπάσης, οι φιλοι του τιμηθέντα αδερφοί Νίκος και Μιχάλης Μαγούδης και τέλος οι παλιοί ποδοσφαιριστές Γιάννης Παπαλάμπρου του Παίκου Γουμένισσας και Κώστας Κοντόπουλος του Αιγινιακού, αμφότεροι με μεγάλη συμβολή στα σωματεία τους και στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο .

Στις φωτό : Ο Γιώργος Καρανικόλας αριστερά με τον Κώστα Ίντο την στιγμή, που παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα . 

Img 53F0F2B512E2228De4Cb0F4155905584 V
Img Af3A2354E99A04C9D125Bc7E90Ecb46A V 1

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ