email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Η Ζωή Καραγιαννίδου στο συνδυασμό του Ευάγγελου Λαγδάρη

διαφήμιση

Καλωσορίζουμε στη Δημοτική μας Παράταξη,ως υποψήφια, την Ζωή Καραγιαννίδου

Η Ζωή Καραγιαννίδου ,υπάλληλος του Δήμου μας και μητέρα ενός 7χρονου παιδιού, είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπευτρια του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης,με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Επιπλέον διδάσκει το αντικείμενο της σε δημόσια ΙΕΚ εδώ και χρόνια.

Από το 2015 και μετά είναι υπεύθυνη όλων των γραφείων 3ης ηλικίας του Δήμου Πύδνας Κολινδρού καθώς εδώ και 20 και πλέον έτη προσφέρει τις υπηρεσίες της στα ΚΑΠΗ του Δήμου Πύδνας Κολινδρού ως φυσικοθεραπευτρια (ΚΥ Αιγινιου- ΚΑΠΗ Κολινδρού).Επιπροσθέτως από το 2019 εως και το 2022 άσκησε καθήκοντα διοικητικής υποστήριξης στο ΝΠΔΔ

ΔΗΦΟΠΑΠΟΥ του Δήμου Πύδνας Κολινδρού.

Γνωστή για την ευαισθησία της στα θέματα της 3ης ηλικίας συμπορεύεται μαζί μας στοχεύοντας στον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών που θα προσφέρονται στα ΚΑΠΗ και τις υπόλοιπες δομές υγείας του Δήμου μας.

Ζωή σε ευχαριστούμε που συμπλέεις μαζί μας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας γιατί αξίζουν το σεβασμό και τη στήριξη όλων μας!

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Ι. Κομπατσιάρη για την εκλογή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα στο αξίωμα του γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων για την νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Αξιότιμε κύριε Βουλευτή Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σε

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Κομπατσιάρη προς τον υποστράτηγο Φώτη Ντουḯτση πού ανέλαβε Διοικητής στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Αξιότιμε Στρατηγέ, Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα ως Δήμαρχος Πύδνας