email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Δείτε στον “Ευκαρπίδη” την ταινία «Η Μελωδία της Ελευθερίας». Είναι μια αληθινή ιστορία όπου ένας κυβερνητικός πράκτορας σώζει ΠΑΙΔΙΑ από κυκλώματα ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ!

διαφήμιση

«Η Μελωδία της Ελευθερίας» (Sound of Freedom) είναι μια αληθινή αστυνομική δραματική περιπέτεια. Η ταινία, διάρκειας 131 λεπτών, είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 12 ετών. Η πρώτη προβολή γίνεται σήμερα, 1 Φεβρουαρίου 2024, στον κινηματογράφο «Ευκαρπίδη».

Οι προβολές τής ταινίας ξεκινούν, λοιπόν, από σήμερα, Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, ώρα 9.15 μ.μ., και ολοκληρώνονται την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024.

Το «Sound Of Freedom» ή αλλιώς «Η Μελωδία τής Ελευθερίας», είναι μια ταινία που τα κυκλώματα σε όλο τον κόσμο έκαναν το παν να την εξαφανίσουν, ώστε να μη μάθει ο κόσμος όσα άκρως συγκλονιστικά συμβαίνουν στα μεγάλα σαλόνια.

Είναι μια ταινία αγωνίας που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα τα οποία βίωσε ένας πρώην κυβερνητικός πράκτορας που έφτασε στα άκρα για να σώσει μία ομάδα παιδιών που είχαν πέσει θύματα απαγωγής από κυκλώματα σωματεμπορίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Πρωταγωνιστούν:

Jim Caviezel,

Mira Sorvino,

Bill Camp,

José Zúñiga,

Eduardo Verástegui,

Javier Godino.

Σκηνοθεσία:

Alejandro Moneverde

Περίληψη της ταινίας μπορεί να δει κάποιος/κάποια στον ακόλουθο σύνδεσμο:  

https://cine-efkarpidis.gr/movies?view=movie&layout=movie&cid%5B%5D=1290

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Εκδηλώσεις
4η Γιορτή Μελιού

Με συνέπεια και υπευθυνότητα , ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Πιερίας και