email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Εκλογές ΔΕΕΠ Πιερίας: Χρυσογιάννης: Συγχαρητήρια στην κ. Νανίτσου-Πληροφορήθηκα από το Facebook ότι πλειοψήφησε….

διαφήμιση

Συγχαρητήρια στη συνυποψήφια του Έλλη Νανίτσου για την εκλογή της στη ΔΗΜΤΟ Κατερίνης απευθύνει ο έτερος υποψήφιος πρόεδρος Γιώργος Χρυσογιάννης μέσω ανακοίνωσης.
Ο κ. Χρυσογιάννης εκτός από τα συγχαρητήρια προς τους νεοεκλεγέντες αφήνει αιχμές για την μη επίσημη ανακοίνωση της σταυροδοσίας στη ΔΗΜΤΟ καθώς, όπως επισημαίνει, δεν δημοσιοποιήθηκαν από τη ΝΟΔΕ και ο ίδιος πληροφορήθηκε ότι η κ. Νανίτσου πλειοψήφησε, από την ανάρτηση της ίδιας στο Facebook!

Η ανακοίνωση του κ. Χρυσογιάννη:

Στις 24 Οκτωβρίου, την προηγουμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ Πιερίας. Η συμμετοχή μου ως υποψήφιος πρόεδρος για την ΔΗΜΤΟ Κατερίνης ήταν αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και πολύχρονης προσφοράς στην παράταξη, μίας προσωπικής πορείας που ξεκίνησε επί προεδρίας του κ. Γιαλένιου.Μίας ΝΟΔΕ πλέον επιτυχημένης, της οποίας είχα την τιμή να συμμετέχω, με 4 βουλευτές και 3 δήμάρχους.
Θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως όλους τους νεοδημοκράτες που δώσανε με την ψήφο τους και την συμμετοχή τους δύναμη στην παράταξή μας και τον Πρόεδρο κ πρωθυπουργό της χώρας μας Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τους νεοδημοκράτες που με τίμησαν με την ψήφο τους ως υποψήφιο πρόεδρο.


Συγχαίρω την νέα πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Κατερίνης κ. Νανίτσιου, που όπως πληροφορήθηκα, από προσωπική της ανάρτηση ,στο Facebook πλειοψήφησε, και την εύχομαι καλή δύναμη, παρόλο που δεν ανακοινώθηκαν επισήμως ακόμα τα αποτελέσματα κ η σταυροδοσία αναλυτικά. Δηλώνω ,όπως απέδειξα, πολλάκις στο παρελθόν, στρατιώτης απλός της παράταξης προσφέροντας την βοήθεια για ότι και όποτε μου ζητηθεί.
Καλή επιτυχία επίσης σε όλους τους νεοκλεγέντες.

ΧΡΥΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Πολιτικά
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας εγκαινίασαν τη νέα Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο υποδέχτηκε στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς ο