email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Βαγγέλη Λαγδάρη στο Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας-Κολινδρού

διαφήμιση

Η Βόρεια Πιερία ανήκει στις περιοχές του νομού μας που το αίσθημα τάξης και ασφάλειας είναι στέρεα εμπεδωμένο στους κατοίκους της.

Και αυτό, ασφαλώς, συμβαίνει, διότι τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας Κολινδρού, που επωμίζονται αυτή την ευθύνη, εκτελούν τα καθήκοντά τους με αυταπάρνηση, υποδειγματική συνέπεια, κοινωνική ευαισθησία και φιλότιμο.

Είχα την ευκαιρία να συγχαρώ τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος και να ευχαριστήσω το προσωπικό και τους αστυνομικούς υπαλλήλους μεταφέροντάς τους την εκτίμηση, το σεβασμό και την εμπιστοσύνη της τοπικής κοινωνίας.

Το Σώμα της Αστυνομίας καλείται να προασπίσει το ύψιστο αγαθό της δημόσιας ασφάλειας κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Γι’ αυτό και χρωστάμε πολλά στους αστυνομικούς μας.

Ευχήθηκα σε όλους να έχουν υγεία και δύναμη και δεσμεύθηκα για την αποτελεσματική συνεργασία των αστυνομικών Αρχών με την Τοπική Αυτοδιοίκηση με στόχο την βέλτιστη εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας και την εύρυθμη λειτουργία της τοπικής μας κοινωνίας.

Lagdaris 1 3
Lagdaris 2 3
Lagdaris 3 3
Lagdaris 4 3
Lagdaris 5 3
Lagdaris 6 3

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Ι. Κομπατσιάρη για την εκλογή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα στο αξίωμα του γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων για την νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Αξιότιμε κύριε Βουλευτή Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σε

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Κομπατσιάρη προς τον υποστράτηγο Φώτη Ντουḯτση πού ανέλαβε Διοικητής στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Αξιότιμε Στρατηγέ, Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα ως Δήμαρχος Πύδνας