email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Επιστολή Νίκου Γραμμένου προς Μητροπολίτη

διαφήμιση

Ανοιχτή επιστολή προς τον Μητροπολίτη Γεώργιο

Δεν είναι ούτε το πείσμα, ούτε η χωριάτικη στενοκεφαλιά και πολύ, πολύ ολιγότερο θέμα αθελησίας, παρά αίσθημα απαισιοδοξίας, απογοήτευσης και θυμού των καλοθελητών, στο διχαστικό πρόβλημα που έχετε δημιουργήσει στην ενορία των Μηλιωτών. Όταν οι πιστοί πολίτες (γυναίκες και άνδρες) χάνουν την εμπιστοσύνη ως προς την (πνευματική,πολιτική) ηγεσία, δεν προέρχεται αυτό συνήθωςμόνο από μια εσφαλμένη απόφαση, ή ενέργεια (ένα μόνο σφάλμα).
Στο διάστημα της θεόπνευστης ηγεσίας του μητροπολίτη μας Γεωργίου, έχουν σημειωθεί προφανώς πολλά παράστρατα και δυσμενή γεγονότα , στον διοικη-τικόεκκλησιαστικό τομέα, ώστε τα υπολείμματα εμπιστοσύνης να έχουν καταναλωθεί.

Η συνωμοτική καθαίρεση του αγαπητού μας παπα-Βαγγέλη δείχνει πως έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Το σφάξεμε αγά να αγιάσω δεν ισχύει πλέον.

Η αντίληψη αυτή φαίνεται καθαρά, όχι μόνο από μεμωμομένες διαμαρτυρίες ‟αντιθέτων” ( άθεων θα πεί ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης) αλλά από σύσωμη κοινότητα ανθρώπων, οι οποίοι απέδειξαν με την πρωτοβουλία τους χωρίς την παραμικρή συμπαράσταση της εκκλησιαστικής αρχής, ή της πολιτείας, τι πιστεύουν και γιατί πιστεύουν.

Είναι οι Μηλιώτες άνδρες και γυναίκες αυτοί που με τον ιδρώτα τους, αναστή-λωσαν τα ερείπια των εκκλησιών, καλώπισαν τον τόπο και έφτιαξαν μια υπο-δομή τέτοια ώστε να μπαίνει ο σεβασμιότατος δεσπότης με το αυτοκίνητό του σχεδόν ‟άβρεχου ποδός” στους ναούς.

Τη στιγμή αυτή φτάσαμε στο σημείο που δεν ωφελούν πλέον οι καταπραϋντικές κουβέντες και πολύ λιγότερο η δικτατορία. Το μόνο καταπραϋντικό στην τραυματισμένη ευσέβεια όλων μας είναι μοναχά ένα ειλικρινές: ΣΥΓΝΩΜΗΝ και η αποκατάσταση της δίκαιης τάξης.
Νυρεμβέργη 28.03.2021
Νίκος Γραμμένος

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα