email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

ΕΠΣ Πιερίας: Κορινός και εθνικός Κατερίνης στην Α’ Κατηγορία !

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Πολλές συγκινήσεις επιφύλαξε η τελευταία αγωνιστική (10η), των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, αφού όλα κρίθηκαν στο τέλος με τον Θερμαϊκό Κορινού ν’ αναδεικνύετε Πρωταθλητής και τον Εθνικό Κατερίνης να παίρνει το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου για τη μεγάλη κατηγορία της Ένωσης μας .

Αναλυτικά : 

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ- ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ 2 – 1

Από την “κόλαση στον παράδεισο” βρέθηκε ο Θερμαϊκός Κορινού, που μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας κερδίζοντας τον Γεωργάκη Ολυμπιο Λόφου, στο μεγάλο ντέρμπι με

 2 – 1, ύστερα από μεγάλη ανατροπή .

Οι φιλοξενούμενοι, που για τρίτη συνεχή φορά μένουν εκτός … “νυμφωνος” προηγήθηκαν στο σκόρ στο 52′ με τον Ναλπαντίδη και έκαναν … όνειρα ανόδου,  αλλά ο Θερμαϊκός, ο οποίος αρκούνταν ακόμα και με ισοπαλία δεν είχε πεί την … τελευταία του λέξη .

Έτσι ο νεοεισελθών “γερόλυκος” των Πιερικών γηπέδων Μπάμπης Ζαπουνίδης στο 78′ με κοντινό σούτ έδωσε το “φιλί της ζωής”, στην ομάδα του Στέφανου Ζαλίκα και ταυτόχρονα το έναυσμα για πανυγηρισμούς στους πολυπληθείς φιλάθλους του Κορινού, ενώ λίγο μετά τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε .

Η κατάσταση απλουστεύτηκε ακόμα περισσότερο όταν αντίκρισε 2 λεπτά αργότερα την δεύτερη κίτρινη ο Πανωλής του Λόφου, από τον Διαιτητή κ. Μέγα για σκληρό μαρκάρισμα .

Στο 92′ είχαμε τη φάση, που σημάδεψε την έκβαση του αγώνα, όταν ο έμπειρος ο Νταντίνης των γηπεδούχων, που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε μπεί ως αλλαγή στο παιχνίδι σαν … “απομηχανής θεός” έδιωξε πάνω στη γραμμή της εστίας τη μπάλλα σε προσπάθεια των παικτών του Λόφου και στη κόντρα ο Β. Κατσούλης απέφυγε δύο αντιπάλους και τον τερματοφυλακα και έγραψε το τελικο 2 – 1 .

Άψογη η Διαιτησία του κ. Μέγα Αλέξανδρου και των συνεργατών του κμ Γιάννη Μηνούδη και κυρίας Βασιλείας Τσικλητάρη  .

Ακολούθησαν έντονα πανυγήρια των πρωταγωνιστων του Θερμαϊκού, με τις σαμπάνιες να ρέουν … “ποτάμι” !!! .

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0 – 2

Ο Εθνικός Κατερίνης ήταν πιστός στο ραντεβού της … επανόδου στην Α’ κατηγορία, αφού νίκησε μέσα στην Ανδρομάχη την αδιάφορη από βαθμολογικής άποψης τοπική Ελπίδα με

 2 – 0 τέρματα .

Έτσι η ιστορική ομαδα του Σιδηροδρομικού σταθμού μετά από αρκετά χρόνια … “περιηγήσης” στα γήπεδα της “μικρής” κατηγορίας επανέρχεται στην Α’ κατηγορία Πιερίας .

Σκόρερς για το συγκρότημα του Σάκη Παντελίαδη ο Θωμαίδης στο 34′ και ο Μακράκης στο 48′ .

Ρεσιτάλ Διαιτησίας από τον κ.Φώτη Πολυχρόνη της Super league και τους Βοηθούς Διαιτητές δίδα Δήμητρα Τσικλητάρη και κ. Άγγελο Χατζηγιάννη .

Στις φωτό :

1) : Από τους κορυφαίους της συνάντησης του Κορινού αειθαλής μέσος Θοδωρής Χνόυδας του ιστορικού Θερμαϊκού .

2) : Ο “χρυσός σκόρερ” των Πρωταθλητών Μπάμπης Ζαπουνίδης ( αριστερά), με τον αθλητικογράφο Γιώργο Καρανικόλα .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Η ειδική συνεδρίαση Δ.Κατερίνης μετατράπηκε σε απολογία Κουκοδήμου

Σχετικά άρθρα