email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ευχαριστήριο από το συνδυασμό Τολμάμε – Αλλάζουμε- Δημιουργούμε για την ανταπόκριση του κόσμου στο καλέσαν βοήθειας για του πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία

διαφήμιση

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά μας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης ήταν άμεση και συγκινητική. Έτσι, ένα φορτηγό γεμάτο με εκατοντάδες εμφιαλωμένα νερά, τυποποιημένα τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής και ρουχισμό αναχώρησε χθες το απόγευμα από το εκλογικό μας κέντρο στο Αιγίνιο ώστε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τους δοκιμαζόμενους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας σε Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα.

Οι συνδημότες μας έδειξαν για ακόμη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο και την ευαισθησία που τους διακρίνει. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δε σταματούν ποτέ!

376237909 6627280380641998 3176982065012967177 N
Screenshot 1 8

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Ι. Κομπατσιάρη για την εκλογή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα στο αξίωμα του γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων για την νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Αξιότιμε κύριε Βουλευτή Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σε

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Κομπατσιάρη προς τον υποστράτηγο Φώτη Ντουḯτση πού ανέλαβε Διοικητής στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Αξιότιμε Στρατηγέ, Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα ως Δήμαρχος Πύδνας