email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ευχαριστήριο μήνυμα της ΚΕΕ

διαφήμιση

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι.

Όλοι οι εκπαιδευτικοί, που συμμετείχαμε ως υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της Κίνησης Ελεύθερων Εκπαιδευτικών (ΚΕΕ) και προσωπικά ο ίδιος, σας οφείλουμε από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη, τριπλή πρωτιά, που μας χαρίσατε στις 16 Μαΐου για την εκλογή του Δ.Σ της ΕΛΜΕ Πιερίας, για την εκλογή των εκλεκτόρων του Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ και την εκλογή των αντιπροσώπων για το 21ο συνέδριο της ΟΛΜΕ.

 Οι εκπαιδευτικοί της Β΄/θμιας εκπαίδευσης αποδείξατε περίτρανα, για άλλη μία φορά, ότι στηρίζετε το ενιαίο ακομμάτιστο ψηφοδέλτιο της ΚΕΕ, διότι μόνο ένα ενωμένο και μη χειραγωγούμενο συνδικαλιστικό κίνημα, μπορεί να βγάλει τον κλάδο από το τέλμα, στο οποίο έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια. Αποδείξατε ότι εκτιμάτε όλους αυτούς τους μικρούς ήρωες, που τολμούν να εκτίθενται απέναντι στους κομματικούς μηχανισμούς, υπηρετώντας τον κλάδο με ήθος, εντιμότητα, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και ανιδιοτέλεια.

 Σας υποσχόμαστε, άλλη μία φορά, ότι θα συνεχίσουμε να σας εκπροσωπούμε με συνέπεια και ευθύνη σε όλα τα συνδικαλιστικά όργανα και υπηρεσιακά συμβούλια, διεκδικώντας με αγωνιστικότητα και ευγένεια τα ρεαλιστικά και αυτονόητα αιτήματα του κλάδου μας.

  Προσωπικά, ως εκπρόσωπος του κλάδου επί δώδεκα συναπτά έτη, αισθάνομαι ιδιαίτερη ανάγκη να σας μεταφέρω την ηθική ικανοποίηση, που έχω λάβει και σε αυτές τις εκλογές, αφού μου χαρίσατε άλλη μία πρωτιά ανάμεσα σε όλους τους άξιους συνυποψήφιους, όλων των παρατάξεων.

 Τέλος αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια και τους τριανταοκτώ συνεργάτες συναδέλφους, που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της ΚΕΕ σε αυτές τις εκλογές και ιδιαιτέρως τον φίλο και συναγωνιστή Βαρδακώστα Γεώργιο, ο οποίος με ανιδιοτέλεια προσφέρει πολύ μεγάλη στήριξη στην παράταξή μας, πληρώνοντας μάλιστα πολύ μεγάλα τιμήματα, για αυτή του την προσφορά.

                                                                                          Με εκτίμηση

                                                                               Μπουλούμης Δημήτρης

                                                                       Αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ Πιερίας

                                                                      Μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πιερίας

                                                                      Μέλος του Δ.Σ. του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Πιερίας

Αποτελέσματα εκλογών 16ης Μαΐου 2024

Εκλογές ΕΛΜΕ Πιερίας 2024
Ψήφισαν: 640
Έγκυρα: 623
ΨήφοιΠοσοστόΈδρες
Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών29948%4
Δ.Α.Κ.Ε.14823,8%2
Α.Α.Κ.10216,4%1
Α.Σ.Ε.6810,9% 0
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ50,8% 0

Ειδήσεις σε ετικέτες

Η ειδική συνεδρίαση Δ.Κατερίνης μετατράπηκε σε απολογία Κουκοδήμου

Σχετικά άρθρα

Διάφορα
Επιστολή Πρόεδρου Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου προς τονΥπουργό Εθνικής Οικονομίας και τον Διοικητή της ΑΑΔΕ για την αύξηση του ΦΠΑ στην επιτόπια κατανάλωση κάθε είδους καφέ, κακάο και λοιπών αφεψημάτων

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, με έγγραφη