email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με την ΑΕ Λευκίμμης

διαφήμιση

Με στόχο να συνεχίσει να φιγουράρει στα υψηλά πατώματα και να πετύχει την τέταρτη διαδοχική του νίκη, ταξίδεψε ο ΓΑΣ Σβορώνου στην Κέρκυρα προκειμένου να αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Κυριακής (5/11 – 15:00) την ΑΕ Λευκίμμης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Η ομάδα μας διανύει μία άκρως αποτελεσματική περίοδο προερχόμενη από τρεις σερί επιτυχίες, με την τελευταία χρονικά να έρχεται στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΟ Φήκης στο οποίο δεν έλαμψε, αλλά έδειξε χαρακτήρα και έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να δώσουν αύριο ένα τεστ με ιδιαιτερότητες καθώς για πρώτη φορά θα αγωνιστούν σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα, με το Νίκο Θεοδοσιάδη να έχει προετοιμάσει ιδανικά τους ποδοσφαιριστές του για την αυριανή αναμέτρηση κάνοντας δύο προπονήσεις σε αντίστοιχο τερέν. 

Ο τεχνικός της ομάδας μας δεν «πονοκεφαλίζει» με απουσίες καθώς οι μόνοι που παραμένουν εκτός είναι οι μακροχρόνιοι τραυματίες Βασίλης Λαγδάρης και Σπύρος Μακράκης. Αντιθέτως εξέτισαν την τιμωρία και επιστρέφουν στην αποστολή οι βασικοί Νέστορας Κωτσιόπουλος και Ραφαήλ Μυστρίδης.  

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Βούλγαρης, Βύρος, Δεμηρτζόγλου, Δημηνάς, Ζωγράφος, Ίτσιος, Καραγκούνης, Κοντοθανάσης, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Λάμπογλου, Μυστρίδης, Μπατζώνης, Μπράτσιος, Ξυδούς, Οικονομίκος, Τρούμπαλος, Φυτόπουλος.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου
.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ