email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με τον ΑΟ Νέας Αρτάκης

διαφήμιση

Να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί του και να συνεχίσει να βλέπει από τα «ψηλά» επιθυμεί ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής (19/1 – 15:00) στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος» τον ΑΟ Νέας Αρτάκης για την  11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Η ομάδα μας αποτελεί το πιο φορμαρισμένο σύνολο του πρωταθλήματος καθώς με τη νέα νίκη μέσα στην Ηγουμενίτσα απέναντι στο Θεσπρωτό έφτασε τις πέντε διαδοχικές, οδηγεί την «κούρσα» του ομίλου και αύριο δίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι, ένα ντέρμπι κορυφής με μοναδικό στόχο να το κερδίσει και να διατηρηθεί στο «ρετιρέ». 

Η ψυχολογία στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» βρίσκεται στα ύψη όπως και η τύχη, καθώς ο Νίκος Θεοδοσιάδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών με εξαίρεση τους μακροχρόνια τραυματίες, Σπύρο Μακράκη και Βασίλη Λαγδάρη αλλά και τον Δημήτρη Δημητρίου ο οποίος μετρά πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Βούλγαρης, Βύρος, Δεμηρτζόγλου, Δημηνάς, Ζωγράφος, Ίτσιος, Καραγκούνης, Κοντοθανάσης, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Λάμπογλου, Μπατζώνης, Μυστρίδης, Ξυδούς, Παπαδόπουλος, Τζώτζος, Τρούμπαλος, Φυτόπουλος, Χανδόλιας. 

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου
.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ