email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Η προσωπική και επαγγελματική διαδρομή του Γιάννη Ντούμου | Ανήρτησε το βιογραφικό του ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης

διαφήμιση

Ένα συνοπτικό βιογραφικό, ενδεικτικό της προσωπικής και επαγγελματικής του διαδρομής ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Γιάννης Ντούμος.

Άνθρωπος που δουλεύει από μικρό παιδί, που τόλμησε και τα κατάφερε. Ανήσυχος, διεκδικητικός και αποφασιστικός, κατάλαβε με το που ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην παδαγωγική ακαδημία ότι δεν πρόκειται να γίνει δάσκαλος. Και είχε δίκιο, αφού οι μετέπειτα επιχειρηματικές του επιλογές τον δικαίωσαν.

Δείτε το βιογραφικό του εδώ, όπως το ανήρτησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:


🔹Γεννήθηκα στο Κίτρος το 1963. Φοίτησα στο Δημοτικό του Κίτρους. Γυμνάσιο και Λύκειο παρακολούθησα στην Κατερίνη. Από τα μαθητικά μου χρόνια μέχρι και σήμερα ζω μόνιμα στην πόλη της Κατερίνης.
🔹Το 1985 ολοκλήρωσα τη στρατιωτική µου θητεία στο Χαϊδάρι.
🔹Είμαι παντρεμένος με τη Βούλα Πούλιου και έχουμε δύο παιδιά, το Στέλιο και την Αναστασία.
🔹Το 1989 αποφοίτησα από την Παιδαγωγική Ακαδηµία Τριπόλεως και για δύο µήνες εργάστηκα ως αναπληρωτής δάσκαλος.
🔹Παράλληλα µε τις σπουδές µου (1981) δηµιούργησα επιχείρηση εισαγωγών – εξαγωγών µεταξύ Σερβίας και Ελλάδας.
🔹Το 1989 αποφάσισα να ακολουθήσω τη δουλειά του πατέρα µου που διατηρούσε εμφιαλωτήριο αναψυκτικών στο Κίτρος από το 1960.
🔹Το 1992 μετέφερα το εμφιαλωτήριο στην Κορυτσά της Αλβανίας. Η δραστηριότητα αναπτύχθηκε με τη δημιουργία 2ου εµφιαλωτηρίου αναψυκτικών στα Τίρανα – περιοχή Κάµζα.
🔹Το 1996 προχώρησα στη δημιουργία 3ου εµφιαλωτηρίου νερού στις πηγές Σελίτα – Αλβανία. Παράλληλα δραστηριοποιούμουν στις εισαγωγές – εξαγωγές τροφίµων.
🔹Το 1997, εξαιτίας του εμφυλίου πολέμου στην Αλβανία, αποµακρύνθηκα µαζί µε άλλους Έλληνες µε το ΤΠΚ «Καβαλούδης» με προορισμό την Κέρκυρα. Επέστρεψα στην Αλβανία 20 μέρες μετά.
🔹Το 1998 από κοινού µε το ∆ηµήτρη Ελευθεριάδη ιδρύσαμε στην Αλβανία την Hellas Service – Οδική Βοήθεια που αποτέλεσε τη βάση για τη δηµιουργία της σηµερινής κατασκευαστικής εταιρείας Hellas Constructions η οποία δραστηριοποιείται στον τοµέα των τηλεπικοινωνιών σε διάφορες χώρες του κόσµου.
🔹Σήµερα η έδρα της εταιρείας είναι στις Αλυκές Κίτρους εκτελώντας έργο για τους τρεις παρόχους κινητής τηλεφωνίας, στον τοµέα της οπτικής ίνας και των κεραιών κινητής τηλεφωνίας.
🔹Το 2008 δηµιούργησα εργοστάσιο παραγωγής µπριγκέτας στη Ρουµανία.
🔹Από το 2013 δραστηριοποιούµαι και στον τουρισμό με ιδιόκτητο ξενοδοχείο στην Παραλία Κατερίνης.
🔹Την ίδια χρόνια ξεκίνησε η επιχειρηματική μου δραστηριότητα στην Γκάνα της Αφρικής, στον τοµέα των τηλεπικοινωνιών και της παραγωγής προϊόντων αλουµινίου.
🔹Το 2020 δημιουργήσαμε με την οικογένειά μου εµπορικό κατάστηµα και e-shop µε παιδικά ρούχα στον πεζόδροµο της Κατερίνης.
🔹Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των εργαζόμενων και συνεργαζόμενων σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες ξεπερνά τα 1000 άτομα.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα