email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Η ώρα της Στέψης για τον Αγινιακό !

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Έφτασε η ώρα της επιβράβευσης των προσπαθειών του Αιγινιακού, στο σημερινό παιχνίδι με την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2Ο12, όπου το αγωνιστικό μέρος περνά σε δεύτερη μοίρα .

Το συγκρότημα του Λεωνίδα Μπίλη με το +7 των βαθμών, που υπερτερεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχει 

κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, από την προηγούμενη αγωνιστική μέρα και θέλει να το γιορτάσει ανάλογα, στο φινάλε της … “εγχώριας” σεζόν  .

Η διοργανώτρια αρχή θα απονείμει μετάλλια και κύπελο στους πρωταγωνιστές του Αιγινιώτικου συλλόγου σε μια φιέστα, που έχει σχεδιαστεί και οργανωθεί τέλεια από τους ανθρώπους του .

Μέρα του Αιγινιακού θα είναι λοιπόν η σημερινή, όπου στο ” Γιάννης Παραλυκίδης”, αναμένεται να επικρατήσει πανυγηρικό κλίμα, με πολλά απρόοπτα, που θα ανεβάσουν το θερμόμετρο του ενθουσιασμού των φίλων της ομάδας στα ύψη, ώστε άπαντες ν’ απολαύσουν τα επινίκια .

Πολλές εκπλήξεις, όπως μπάρμπεκιου, μουσική με Dj, σαμπάνιες, πυροτεχνήματα, βεγγαλικά κ.α. αποτελούν το “κυρίως πιάτο” των εκδηλωσεων, που θα λάβουν χώρα το απόγευμα της Κυριακής (5:00 μ.μ. η έναρξη της αναμέτρησης) .

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα των Ποντίων είναι αρμόδια για το οικονομικό σκέλος του παιχνιδιού (εισιτήρια κ.α.), ενώ ως γνωστόν υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας ότι οι ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ  δεν ισχύουν) .

Θα δώσουν το παρόν τους επίσημοι προσκεκλημένοι από την Δημοτική και την πολιτειακή αρχή, σωματεία κ.α.

Εξάλλου από τη Δευτέρα ακολουθεί το … 

“β’ ημίχρονο”,  καθώς το … “ταξίδι” των Αιγινιωτών συνεχίζεται με μεγαλύτερη πίστη, ένταση και πάθος στα περιφερειακά μπαράζ των πρωταθλητριών ομάδων των Ενώσεων, που ξεκινούν την προσεχή Κυριακή, κάνοντας πρεμιέρα στο Αμύνταιο κόντρα στον τοπικό Ερμή .

Στόχος ένας και μοναδικός το εισιτήριο ανόδου για τη Γ’ εθνική κατηγορία, οι προϋποθέσεις και τα εφόδια υπάρχουν καθώς και η εμπειρία, ως βασικό όπλο για την επίτευξη του μεγαλεπήβολου στόχου. 

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!! .

Στις φωτό:

1) και 2): Ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού γηπεδου Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης”σε εξαιρετική κατάσταση .

3) : Οι αδερφοί Φιρινίδη, αριστερά ο ισχυρός άνδρας του Αιγινιακού Κώστας και ο έμπειρος γκολκίπερ Γιάννης – “το αίμα νερο δεν γίνεται” – με μεγάλη προσφορά στον Αιγινιακό κατά το παρελθόν, αμφότεροι ικανοποιμένοι από το φετινό επίτευγμα της ομάδας από τη Βόρεια Πιερία.

Aigaio 1
Aigaio 2
Aigaio 3

Ειδήσεις σε ετικέτες

Η ειδική συνεδρίαση Δ.Κατερίνης μετατράπηκε σε απολογία Κουκοδήμου

Σχετικά άρθρα