email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Κατερίνη. Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στα φανάρια των οδών Ειρήνης – Θεσσαλονίκης

Κατερίνη. Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στα φανάρια των οδών Ειρήνης - Θεσσαλονίκης
διαφήμιση

Τροχαίο ατύχημα με ένα άτομο τραυματισμένο έγινε στις 11.00 το βράδυ πριν λίγο στη διασταύρωση Ειρήνης με Θεσσαλονίκης, στα φανάρια.
Ο τραυματισμένος νεαρός επέβαινε σε μηχανάκι που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Τα αίτια του ατυχήματος δεν είναι ακόμη γνωστά.
Με γρήγορη επέμβαση της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής, ο αιμόφυρτος νεαρός μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Κατερίνης.
Σύμφωνα με εκ των υστέρων πληροφορίες, στον αιμόφυρτο νεαρό προσέφεραν τις επείγουσες και πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες τους τρείς γιατροί. Συγκεκριμένα, ήταν Παντελίδης Θωμάς γαστρεντερολογος, ο Ορθοπεδικός Γεώργιος Κόκκινος και ο Νεφρολόγος Ανδρέας Μποζίκας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πριν τις 11.00 το βράδυ, επιστρέφοντας ο κ. Μποζίκας στην κατοικία του, από την οδό Θεσσαλονίκης, στη διασταύρωση, στο φανάρι επί της οδού Ειρήνης, είδε κόσμο μαζεμένο καθώς και κάποιον στο οδόστρωμα.

Άμεσα σταμάτησε κλείνοντας τη λωρίδα όπου ήταν ο ασθενής στο οδόστρωμα και έσπευσε για να τον βοηθήσει. Εκεί βρήκε τον συνάδελφό του, Ορθοπεδικό, Γεώργιο Κόκκινο, που είχε φτάσει νωρίτερα στο σημείο.
Και οι τρεις γιατροί προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες (διαφύλαξη αεραγωγού, παρακολούθηση αναπνοής και παλμών), απέκλεισαν την αποφυγή μετακίνησης του ασθενούς προτού να έλθει το ασθενοφόρο τού ΕΚΑΒ, καθώς για την τοποθέτηση κολάρου και σωστή μετακίνηση. Επίσης, μέτρησαν ζωτικά σημεία και έκαναν αιμόσταση σε μεγάλο ανοικτό τραύμα, που είχε ο ασθενής, στο κεφάλι.
Δυστυχώς, η κατάσταση του ασθενούς φαινόταν αρκετά σοβαρή και κρίσιμη λόγω του ότι δεν αντιδρούσε και έκανε μόνο κάποιες ακούσιες κινήσεις. Επιπλέον, οι κόρες των οφθαλμών του ήταν σε μυδρίαση.
Ευτυχώς, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε πολύ σύντομα, όπως και η αστυνομία. Και οι αντιδράσεις τους ήταν τάχιστες και άψογες για την άμεση διεκπεραίωση του περιστατικού.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα