email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

“Κλείδωσε” η υποψηφιότητα Πυρόβολου για την προεδρία της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας

διαφήμιση

Έντονη δραστηριότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στα κομματικά της Νέας Δημοκρατίας στο δήμο Δίου-Ολύμπου.

Χωρίς ίχνος υπερβολής όλοι μιλάνε με όλους και διατυπώνουν με βεβαιότητα την ανάγκη εκπροσώπησης του δήμου στη νέα ΔΕΕΠ (πρώην ΝοΔΕ) Πιερίας. Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα και πάλι το όνομα του σημερινού προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δίου-Ολύμπου Θόδωρου Πυρόβολου. Και όχι αδίκως, μιας και ο ίδιος επιβεβαιώνει το έντονο ενδιαφέρον του για την προεδρία της ΔΕΕΠ Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας.

Υπό προϋποθέσεις πάντα, με βασικότερη αυτή της ίδιας της διενέργειας των εσωκομματικών εκλογών. Κάτι που επίσης από την πλευρά Πυρόβολου τονίζεται – και έχει τεθεί και στα αρμόδια κομματικά όργανα – είναι η συμμετοχή στην εσωκομματική διαδικασία όλων των μελών της Νέας Δημοκρατίας και όχι των εγγραφών της τελευταίας στιγμής.

Από την πλευρά Πυρόβολου τονίζεται ότι με την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εσωκομματικών εκλογών πρέπει να υπάρξει και ημερομηνία παύσης της εγγραφής νέων μελών, «διαφορετικά θα μπούμε σε άλλες διαδικασίες. Ο πρόεδρος εκλέγεται, δεν αγοράζεται» τονίζουν με νόημα.

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων που προσδιορίζεται ότι θα γίνουν την ημέρα που θα ανακοινωθεί επίσημα η ακριβής ημερομηνία των εσωκομματικών εκλογών

πηγή

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Πολιτικά
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας εγκαινίασαν τη νέα Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο υποδέχτηκε στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς ο