email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Κουτρούπας: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά με το ΠΑΣΟΚ – Το αδιαχώρητο στην Εκάβη ( φωτο-βίντεο)

διαφήμιση

“Δεν έρχομαι για «μία από τα ίδια»”, ξεκαθάρισε.

Σε μια εντυπωσιακή σε όγκο και προσέλευση συγκέντρωση στην μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ) ο Κωνσταντίνος Κουτρούπας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μέσω της συμμετοχής του στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην Πιερία στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

“Βρίσκομαι εδώ μπροστά σας αποφασισμένος να δώσω αυτή τη μάχη. Μόλις προ ολίγων ημερών έλαβα από την επιτροπή ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ την επίσημη φόρμα υποψηφίων βουλευτών προς υπογραφή. Αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή, ευθύνη αλλά και στοίχημα να συμμετέχω στις προσεχείς εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής Πιερίας και γι’ αυτό το λόγο προχώρησα με μεγάλη χαρά στην αποδοχή και υπογραφή της υποψηφιότητας μου”, ανέφερε ο γνωστός γιατρός της Κατερίνης και στην κυριολεξία αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους που λίγο μετά τις 11 το πρωί άρχισαν να γεμίζουν ασφυκτικά την Εκάβη.

Dsc4717
Dsc4719
Dsc4720
Dsc4722
Dsc4724
Dsc4731
Dsc4732
324330173 553169253142614 414306403301233918 N
Dsc4733
Dsc4735
Dsc4736
Dsc4737
Dsc4738
Dsc4739
Dsc4743
Dsc4745
Dsc4749
Dsc4752
Dsc4755
Dsc4762
Dsc4763

Σαν να μην έφτανε αυτό πλήθος κόσμου υπήρχε και έξω από την μεγάλη αίθουσα της Εκάβης, που αφού καλωσόρισε τον Κωνσταντίνο Κουτρούπα παρακολούθησε την ομιλία του σε video wall που βρισκόταν έξω από την αίθουσα.

Η ομιλία του Κωνσταντίνου Κουτρούπα κινήθηκε σε πολίτικο πλαίσιο ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνοντας ότι: “Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει στην κοινωνία, τη σκέψη και τη μνήμη των πολιτών και είναι ανάγκη να ξαναγίνει μεγάλο, γιατί οι αρχές και οι αξίες του είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρες από ποτέ. Το πολιτικό κενό στον χώρο της κεντροαριστεράς είναι εμφανές. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να καλύψει το κενό αυτό. Το πολιτικό τοπίο χρειάζεται και χωράει το ΠΑΣΟΚ” για να συνεχίσει: «Είναι ώρα πλέον, για το καλό του τόπου μας, να σταματήσει το αυτομαστίγωμα και να παλέψουμε με όραμα να φτιάξουμε το ΠΑΣΟΚ του αύριο”.

Από την ομιλία Κουτρούπα δεν έλλειψαν και οι αναφορές αλλά και οι προτάσεις του για την Πιερία αναφέροντας:

“Γνωρίζω που ζούμε…

Γνωρίζω τις συνθήκες, τις πολιτικές, τις αντιλήψεις και τις νοοτροπίες που κυριάρχησαν στο παρελθόν.

Τα καλά και τα κακά.

Τις ευκαιρίες που χάθηκαν, τις αστοχίες, τις ελλείψεις, τις χαμηλές πτήσεις.

Δε θα ακολουθήσω τον εύκολο δρόμο του αφορισμού, του μηδενισμού και της καταστροφολογίας.

Γνωρίζω, όμως, και τα προβλήματα που χρονίζουν και αυτά της σύγχρονης επικαιρότητας .

Τα σημερινά.

Πάνω από όλα, όμως, γνωρίζω τις προοπτικές που ανοίγονται.

Τις καταλυτικές παρεμβάσεις και τα στοχευμένα έργα που επιβάλλονται και προτεραιοποιούνται.

Τα πλεονεκτήματα της στρατηγικής θέσης, των ιστορικών ενδιαφερόντων, των ελκυστικών αγαθών και της απαραίτητης εξωστρέφειας , που πρέπει να διέπει τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μας, χωρίς την διαχρονική ηττοπαθή διαπίστωση ότι βρισκόμαστε εν μέσω δύο μεγάλων πόλεων.

Δε κοιτάζω, λοιπόν, ούτε πίσω, ούτε δεξιά κι αριστερά.

Ακούω συνεχώς, μελετάω σχολαστικά, μαθαίνω και αξιολογώ, ώστε να έχω την δυνατότητα της καθαρής ρεαλιστικής πρότασης για δράσεις και λύσεις.

Όταν επεξεργάζομαι ένα θέμα, ένα πρόβλημα μένω αταλάντευτος στη λύση του.

Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου.

Αυτή είναι η απόφαση μου”.

Και κατέληξε: “Δεν έρχομαι για «μία από τα ίδια»”.

Από την ομιλία έγινε προφανές ότι το σύνθημα για την προεκλογική του εκστρατεία είναι το: “Δίπλα στον άνθρωπο” με το hashtag “δίπλαστονάνθρωπο” να βρίσκεται παντού.

Για τον Κωνσταντίνο Κουτρούπα μίλησε ο Συνταγματολόγος – πρώην ευρωβουλευτής κ. Χρυσόγονος και τον προλόγισε η δικηγόρος Θεσσαλονίκης κ. Τσιαμπέρα. Χαιρετισμό, εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Πιερία, απηύθυνε ο πρόεδρος κ. Λιόλιος.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Πολιτικά
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας εγκαινίασαν τη νέα Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο υποδέχτηκε στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς ο