email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Κρεσσέντο ανανεώσεων … Στον Αιγινιακό !

διαφήμιση

Κρεσσέντο ανανεώσεων … Στον Αιγινιακό !

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Ανανεώσεων …συνέχεια στον δευτεραθλητή του περυσινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας Αιγινιακό, αυτή τη φορά είχαν σειρά τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές, που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες στην ομάδα .

Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου πιστό στις αρχικές του δεσμεύσεις και με την συγκατάθεση του Προπονητή Γιώργο Ντάμτσιο κρατάει όλο σχεδόν τον “κορμό” των κυανολευκων , δείχνοντας εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές, που σήκωσαν το βάρος του Πρωταθλητισμού .

Συγκεκριμένα τη φανέλα της ομάδας του Αιγινίου θα φοράνε και τη νέα περιόδο ο “αρχιπιστός” σε συμμετοχές της σεζόν 2022-23, Ιωακείμ Δαραής, γεννημένος στις 8-8-2003, για 5η συνεχή χρονιά  .

Ο δυναμικός αμυντικός άσσος διακρίθηκε ιδιαίτερα και αποτέλεσε το ” “πολυεργαλείο” του Προπονητή κ. Ντάμτσιου , αφού τον χρησιμοποίησε εκτός από κεντρικό αμυντικό, όπου έχει καθιερωθεί ως κύρια θέση, δεξιό μπάκ και σέντερ φορ . 

Αναμφίβολα ο Δαραής, με φις σπουδαίες εμφανίσεις του πέρυσι συγκέντρωσε τα βλέμματα πολλών ΠΑΕ .

Ο έτερος στόπερ Γιάννης Ρίζος, που ήρθε πέρυσι από την 25η Μαρτίου Κατερίνης, συνέχισε την παράδοση, που θέλει τους  προερχόμενους από την ανωτέρω ομάδα ποδοσφαιριστές,  οι οποίοι ήρθαν στο Αιγίνιο να ξεχωρίζουν τόσο για τον ακέραιο χαρακτήρα τους, όσο και την αγωνιστική τους προσφορα .

Να σημειώσουμε ότι είχε προηγηθεί τη δεκαετία του 1990  η “μετακόμιση “των  Βαγγέλη Μαστορίδη, Βαγγέλη Γιάγκου και Σωτήρη Ζήσκου .

Ο Ρίζος, γεννημένος στις 7-6-2004 στον πρώτο του χρόνο στον Αιγινιακό, σιγά σιγά κέρδισε θέση βασικού, ειδικά στον Β’ γύρο της κανονικής περιοδου, πλέι οφ και έδωσε τον καλύτερο εαυτό του  .

Ακολουθούν δύο γηγενείς παίκτες, που αποτελούν το παρών και το μέλλον των Αιγινιωτών και οι άνθρωποι  του σωματείου και ο Ημαθιώτης τεχνικός πιστεύουν πολύ στην αξία τους .

Είναι ο πλάγιος αριστερός μεσοαμυντικός Ηλίας Κατάτσιος (ανιψιός του παλιού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Γιάννη Ταραλίδη ), γεννημένος στις 19-7-2004 και μετά την επανεκκίνηση του Αιγινιακου το 2019  είναι αναντικατάστατο στέλεχος και ο ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής, που έχει τα εχέγγυα για ένα καλύτερο … αύριο .

Ο δεύτερος, που θα δώσει το παρών στην έναρξη της προετοιμασίας είναι ο ταχύτατος επιθετικός ,”βενιαμίν” της ομάδας Κώστας Τασιώνας, γεννημένος στις 5-3-2007 και από ηλικία 14 ετών, έχει “αρπάξει”  με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες του Γιώργου Ντάμτσιου, τον οποίο δικαιώνει απόλυτα ανταποκρινομενος μ’ επιτυχία την επιλογή του να τον “ρίξει…στα βαθειά “, από πολύ μικρή ηλικία , είτε στην αρχική ενδεκάδα, είτε ως αλλαγή .

Παράλληλα είναι βασικό μέλος μικτής ομάδας της ΕΠΣ Πιερίας  Κ16 και άριστος μαθητής του Γενικού Λυκείου Αιγινίου, ευλπιστώντας γιατί όχι στην μεταπήδηση του σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Αξιζει να σημειώσουμε ακόμα ότι οι : Δαραής, Ρίζος και Κακατάτσιος πραγματοποιούν Πανεπιστημιακές σπουδές στη Θεσσαλονίκη, σε συνδυασμό με την  πετυχημένη ποδοσφαιρική τους παρουσία στην ομάδα της Βόρειας Πιερίας, που φέτος ξεκάθαρα στοχεύει στην άνοδο της στη Γ’ εθνική κατηγορία .

Εμείς να εκφράσουμε τα διπλά μας  συγχαρητήρια και να ευχηθούμε τα καλύτερα στα παιδιά εντός και εκτός των γηπέδων .

Στο μεταξύ η ενίσχυση του Αιγινιακού συνεχίζεται μ’ εντατικό ρυθμό,  αφενός μεν με εκ νέου ανανεώσεις του περυσινού ρόστερ και αφετέρου  με μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις, ώστε να καταστεί πανίσχυρος, ενόψει της νέας αγωνιστικης περιόδου .

Στις φώτο:

1) : Γιάννης Ρίζος ( αριστερά) μετον Ιωακείμ Δαραή, το μέσον ο αεικίνητος νέος Γενικός αρχηγός του συλλόγου  που έφερε σε πέρας την παραμονή των ταλαντούχων παικτών στην ομάδα του Αιγινίου  .

2 ) : Το “νέο αίμα” του Αιγινιακού Ηλίας Κακατάτσιος  ( αριστερά) και Κώστα Τασιώνας  .

Img 20220507 180356
Κρεσσέντο Ανανεώσεων ... Στον Αιγινιακό ! 2

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα