email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Μέρα-25: O Κρίτων Αρσένης, το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, θα επισκεφθεί την Κατερίνη

διαφήμιση
Κρίτων Αρσένης

Το πρόγραμμα του υποψήφιου βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη Κρίτωνα Αρσένη για την Κατερίνη Σάββατο 29 Απριλίου.

11:00 π. μ. Συνάντηση –Συνέντευξη Τύπου στο Εκλογικό  Στέκι του ΜΕΡΑ25, Μεγάλου Αλεξάνδρου 2 ,όπου θα γίνει η ανακήρυξη του τοπικού ψηφοδελτίου  από τον υποψήφιο Βουλευτή του ΜΕΡΑ 25 Κρίτωνα Αρσένη.

1:00 μ. μ. Επίσκεψη – Συζήτηση στον Καπνικό Σταθμό με την εθελοντική ομάδα της Κατερίνης θα υποδεχθεί τον Βουλευτή και θα συζητηθούν θέματα που άπτονται των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και κοινωνικής προστασίας-αλληλεγγύης-Δηλώσεις του Βουλευτή.

2:15 μ.μ. Επίσκεψη στη Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα με στόχο την ανάδειξη της παντελούς απουσίας αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή και των υπολοίπων οικολογικών ζητημάτων της Πιερίας.

Η προοπτική για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΡΗΞΗ, που φέρνει στο προσκήνιο των εκλογών το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη δεν θα εξαιρέσει την Πιερία.

Γιατί όλα μπορούν να γίνουν αλλιώς και στο νομό μας.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Πολιτικά
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας εγκαινίασαν τη νέα Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο υποδέχτηκε στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς ο