email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Μαρία Μίχου: Αξίζει η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές – Αναγκαία η σωστή απόφαση

διαφήμιση

Η Ελλάδα έχει 21 Ευρωβουλευτές με βάση τον πληθυσμό μας και είναι – δυστυχώς – μικρός αυτός ο αριθμός σε ένα Ευρωκοινοβούλιο των 720.

Είναι όμως ένας αριθμός Ευρωβουλευτών που θα κληθεί να διαχειριστεί ιστορικές αποφάσεις για το μέλλον της Ευρώπης, που είναι το δεύτερο σπίτι μας.  Εκεί όπου θα ληφθεί το 80% των αποφάσεων για  το αύριο της χώρας μας στην οικονομία και την ασφάλεια.

Οι αποφάσεις αυτές, θα μας επηρεάσουν πολύ περισσότερο από ότι θεωρεί ο μέσος Έλληνας πολίτης και είναι καλό να  ενημερωθεί και να αντιληφθεί το  διακύβευμα γύρω από αυτά τα ζητήματα.

Υπάρχουν  τομεακές πολιτικές για την Κοινή Αγροτική Πολιτική, για θέματα Ευρωπαϊκής Άμυνας, εξωτερικών σχέσεων, καθώς και αυτά που αφορούν την επόμενη μέρα για  την οικονομία  και  την ασφάλεια στην Ευρώπη.

Αν προχωρήσουν όλα αυτά για την Ελλάδα  θα ενισχύσουν και  θα πολλαπλασιάσουν την ισχύ μας. Η οικονομία και ασφάλεια αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Πράγματι  το διακύβευμα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και οι υποψηφιότητες πρέπει  να είναι πολύ σημαντικές για να διαχειριστούν την επόμενη μέρα στα καθοριστικά ευρωπαϊκά τραπέζια διαλόγου όχι μόνο των κυβερνήσεων 27 κρατών – μελών αλλά και των λαών της Ευρώπης.

Το  ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής συγκρότησε ένα ψηφοδέλτιο με πολύ υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά  και με υποψηφίους  που μπορούν και έχουν να  προσφέρουν, καθώς διαθέτουν γνώση και εμπειρία.

Για το ΠΑΣΟΚ το θέμα του Δημογραφικού, της Ενέργειας, της Ασφάλειας, της Υγείας, της αύξησης του εισοδήματος και της ποιότητας  ζωής είναι ψηλά στην ατζέντα διεκδίκησης στην Ευρώπη  με επίκεντρο των άνθρωπο.

Για την Ελλάδα  το διακύβευμα είναι ιστορικό διότι πολύ σωστά η χώρα μας έχει επενδύσει  στην  Ευρώπη και οφείλουμε να εκλέξουμε τους καλύτερους για ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Τα αδέσποτα της Κατερίνης απέκτησαν και ενημερωτική …Ιστοσελίδα!
Σύγχρονο λεωφορείο μεταφοράς ΑμεΑ παρέδωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο

Σχετικά άρθρα