email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Με λαμπρότητα ο γάμος του Ηρακλή και της Σοφίας στο Αιγίνιο !

διαφήμιση

Με λαμπρότητα ο γάμος του Ηρακλή και της Σοφίας στο Αιγίνιο !

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Τελέστηκε στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Αιγινίου ο γάμος του παράγοντα του Αιγινιακού Ηρακλή Κούρτη και της Σοφίας Νέτσιου, με κουμπάρο και λίγο αργότερα νονό τον παλιό καλαθοσφαιριστή του Αιγινιακού Χρήστο Μελίδη, παρουσία πλήθους προσκεκλημένων .

Το μυστήριο τέλεσε ο σεβαστός Πατέρας κ. Ηλίας, ενώ ακολούθησε βάφτιση, για  το αγοράκι, στο οποίο δοθηκε τ’ ονομα Γιώργος .

Στον γάμο από πλευράς της ομάδας του Αιγινίου παρευρέθηκαν ο σύμβουλος Σάκης Καραγεώργος με τη σύζυγο του Δώρα, ο Προπονητής Γιώργος Ντάμτσιος, ο Γενικός γραμματέας Γιώργος Καρανικόλας, ο Προπονητης τερματοφύλακων Διονύσης Γρηγορόπουλος και ο Ποδοσφαιριστής Δημήτρης Καπετάνος .

Αμέσως μετά ζευγάρι, γονείς, κουμπάροι και καλεσμένοι, οδηγήθηκαν στην περιοχή της Αλεξάνδρειας για τη δεξίωση,  υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής. 

Όλη η οικογένεια του Αιγινιακού, εύχεται στος νεόνυμφους ” βίον ανθόσπαρτον “και να χαίρονται τον Γιωργάκη τους, τους γονείς να τους ζήσουν τα παιδιά και τον κουμπάρο πάντα άξιο και στα δικά του .

Στις φωτό :

1 ) : Ο Γιώργος Καρανικόλας, ο Σάκης Καραγεώργος και ο Διονύσης Γρηγορόπουλος .

2) :Η νύφη Σοφία και ο γαμπρός Ηρακλής σε παλαιότερες διακοπές τους .

3) : Ο  Αντιδήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Κώστας Παραλυκίδης, ο Διονύσης Γρηγορόπουλος, ο Αντιδήμαρχος  Αλεξάνδρειας Στέφανος Δριστάς και ο Σάκης Καραγεώργος .

4 ) : Ο γαμπρός Ηρακλής …  λιγο πρίν τη …

 “κρεμάλα” με το συνάδελφο στο Δ.Σ.  Αιγινιακού Γιώργο Καρανικόλα, αμφότεροι Γενικοί Γραμματείς του συλλόγου .

20230902 180557
20230902 211428
20230902 161552 1

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα