email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Με τη συμμετοχή του Υφ.Αθλητισμού, Λ.Αυγενάκη, έκλεισε η διοργάνωση «Olympus Marathon» (φώτο-βίντεο η δηλώσεις του Υπουργού)

Με τη συμμετοχή του Υφ.Αθλητισμού, Λ.Αυγενάκη, έκλεισε η διοργάνωση «Olympus Marathon» (φώτο-βίντεο η δηλώσεις του Υπουργού)
διαφήμιση

Με τη συμμετοχή πλήθους αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και με την ενεργό παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, έκλεισε φέτος ο 17ος μαραθώνιος Ολύμπου ή αγώνας ορεινού τρεξίματος «Olympus Marathon».
Νικητής, για μια ακόμη φορά, ήταν ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος , κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο για 5η φορά. Ο σαραντατριάχρονος αθλητής τερμάτισε λίγο μετά τις 10.30 π.μ. του Σαββάτου 26/6, στο Λιτόχωρο, κάνοντας χρόνο 5 ώρες, 9 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα.

Olympus Marathon 1 533X965 1


Στον αγώνα δρόμου ορεινού τρεξίματος «Στην Κόψη των Αετών», έλαβε μέρος και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Με αυτόν τον αγώνα, όπως είναι γνωστό, έκλεισε το μεγάλο αθλητικό τριήμερο, που ξεκίνησε την Παρασκευή 25 Ιουνίου με τον αγώνα δρόμου ορεινού τρεξίματος «Olympus Vertical» 4,25 χλμ., και συνεχίστηκε το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 με τον Διεθνή Μαραθώνιο Ορεινού Τρεξίματος «Olympus Marathon» 44 χλμ.
Σημείο εκκίνησης του Μαραθωνίου Ορεινού Τρεξίματος ήταν, όπως κάθε χρονιά, ο αρχαιολογικός χώρος του Δίου ενώ το τέλος της διαδρομής (τερματισμός) ήταν το πάρκο Λιτοχώρου.

Screenshot 2 4


Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο κ. Αυγενάκης χαρακτήρισε τη διαδρομή εξαιρετική και τόνισε ότι αξίζει, όσοι το επιθυμούν, να έρθουν και να απολαύσουν τον Όλυμπο, το καθαρό περιβάλλον και τη φιλοξενία. Παράλληλα έδωσε τα συγχαρητήριά του στους διοργανωτές και εθελοντές και όλους όσοι συνέβαλαν στην, όπως την χαρακτήρισε, εξαιρετική, ποιοτική, ευπρεπέστατη και ασφαλή (από πλευράς τήρησης των πρωτοκόλλων) διοργάνωση.

Screenshot 3 5

Φώτο από τον συνοδό βουνού…. Γιώργο Ηλιαδη. εθελοντή Olympus Marathon

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα