email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Μπέης Ι. Δημήτριος Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Πιερίας

διαφήμιση

Μπέης Ι. Δημήτριος

Ο Μπέης Δημήτριος γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου του 1966, ζει και εργάζεται στην Πιερία. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Παπαδημητρίου, Επισκέπτρια Δημόσιας Υγείας, έχει ένα γιο Γυμναστή ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ και μια κόρη Εκπαιδευτικό, Παιδαγωγικό ΑΠΘ.

Σπούδασε Επισκέπτης Δημόσιας υγείας στο ΑΤΕΙ Αθηνών. Παρακολούθησε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Οικογενειακή Ψυχοεκπαίδευση – Ψυχοθεραπεία (3.5 έτη), Πανεπιστήμιο Νάπολης-Αθήνας και Πρόγραμμα ειδίκευσης (ενός έτους) στην Διοίκηση Ανθρωπίνων πόρων και οργανωτική ανάλυση, Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος (MSc) μεταπτυχιακού τίτλου στην Κοινωνική Ψυχιατρική – Παιδοψυχιατρική (2 έτη), Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Υπηρέτησε στον Ελληνικό στρατό ως Έφεδρος Αξιωματικός.

Έχει εργαστεί ως:

Επισκέπτης Υγείας – Προϊστάμενος (Κ.Ψ.Υ Κατερίνης)  

Οικ. Ψυχοθεραπευτής

HR Manager (Ιδιωτικός τομέας)

Αναπληρωτής Διοικητής ΑΧΕΠΑ (Από 22/09/2020 μέχρι και 23/2/2023)

 -Τον Ιανουάριο του 2007 εκλέγεται πρώτος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Δίου.

–Το 2010 υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας.

-Τον Ιανουάριο του 2015 πολιτεύεται για πρώτη φορά στο νομό Πιερίας με την Νέα Δημοκρατία και στις εθνικές εκλογές το Σεπτέμβριο του 2015 με λίστα.

 -Κομματική δράση: ΟΝΝΕΔ, ΔΑΠ, ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Γραμματεία Οργανωτικού. Μέλος του Προγράμματος Υγείας της ΝΔ και του Τομέα Υγείας (Ψυχική Υγεία).

Επίσης είχε και έχει κοινωνική δράση σε πολλούς συλλόγους (Εθελοντικούς και πολιτιστικούς) και εκπαιδευτική δράση πάνω από 10.000 ώρες σε εφήβους, γονείς και επαγγελματικές ομάδες.

“Δεν υπόσχομαι τίποτα παραπάνω από το να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις ως μια καθαρή και έντιμη φωνή για την Πιερία. Αυτό το δρόμο της ευθύνης θα ήθελα να τον περπατήσουμε μαζί. Κοιτώντας τον καθένα σας ξεχωριστά στα μάτια, μπορώ να δεσμευτώ ότι θα είμαι δίπλα στον πολίτη της Πιερίας.”

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Πολιτικά
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας εγκαινίασαν τη νέα Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο υποδέχτηκε στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς ο