email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Νίκη με πολλά οφέλη για τον Αιγινιακό !

διαφήμιση

Νίκη με πολλά οφέλη για τον Αιγινιακό !

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Ο Αιγινιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής της 10ης αγωνιστικής μέρας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας κόντρα στην ΑΕ Περίστασης, την οποία κέρδισε με

 2 – 1, αφού χρειάστηκε υπερπροσπάθεια της ομάδας του Γιώργου Ντάμτσιου να ανατρέψει άμεσα στο Β’ ημίχρονο την δυσμενή διαμορφωθείσα κατάσταση από την επίτευξη του γκόλ των φιλοξενουμένων .

Μάλιστα η εμφάνιση των παικτών του Αιγινιακού ήταν εμφανώς αξιόλογη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και δεν χωρεί αμφιβολία ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα δίκαιο και θα έπρεπε να είναι ευρύτερο,  σύμφωνα με την αγωνιστική παρουσία των δύο μονομάχων στο ” Γιάννης Παραλυκιδης” 

Συνέπεια της χθεσινής σπουδαίας και τονωτικής νίκης των Αιγινιωτών ήταν η ομάδα να μείνει μόνη πρώτη στην βαθμολογία και ν’ ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία την δύσκολη συνέχεια .

Ως γνωστόν το ρόστερ του Αιγινιακού είναι έμπειρο και ποιοτικό και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά όσοι τον έχουν δεί φέτος αγωνιζόμενο .

Εμείς σκιαγραφώντας την χθεσινή απόδοση της ομάδας από τη Βόρεια Πιερία θα σταθούμε σήμερα στην εξαιρετική λειτουργία της μεσαίας γραμμής, χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την άψογη παρουσία, τόσο της αμυντικής διάταξης όσο και του  επιθετικού τομέα, που δεν υστέρησαν επ’ ουδενί.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η “σπονδυλική στήλη” και ο “ακρογωνιαίος λίθος” της ολικής επαναφοράς, που έφερε τη “χρυσή νίκη” αποτέλεσε η τετράδα Μιχάλη Τσολακίδη – Λάντι Κόλα – Τάσου Μπουρανή και Δαυίδ Κοσμίδη ( οι δύο τελευταίοι ορισμένες φορές χρησιμοποιούνται στο κέντρο της άμυνας από τον Γ. Ντάμτσιο και τα πάνε περίφημα, όπως χθές ο David ),  που έθελξαν με την άριστη εμφάνιση και την ενέργεια τους στον αγωνιστικό χώρο  συντελώντας αποφασιστικά στην κατάκτηση του τρίποντου .

Οι λύσεις και επιλογές παικτών και αντίστοιχων θέσεων στον Αιγινιώτικο σύλλογο είναι πολλές και αξιόπιστες και συνθέτουν τη συνταγή των φετινών επιτυχιών .

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του  Προπονητή των κυανολεύκων Γιώργου Ντάμτσιου : 

Συγχαρητήρια σ’ όλα στα παιδιά για το συγκλονιστικό και μεστωμένο παιχνίδι τους σ’ όλο το ενηναντάλεπτο .

Μετά το γκόλ της Περίστασης εντείναμε τις προσπάθειες μας και με ορθόδοξο και συντονισμένο τρόπο ανάπτυξης καταφέραμε την ανατροπή του σκόρ, πιστεύω δίκαια και καθαρά .

Το υπόλοιπο του πρωταθλήματος μόνο εύκολο δεν είναι, γιαυτό χρειάζεται στο σύλλογο αυτοσυγκράτηση και Ιδιάτερη προσοχή και όχι εφησυχασμός” .

Στή φωτό ο χθεσινός Αιγινιακός, που ήταν … “χάρμα οφθαλμών” .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ