email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ο Αιγινιακός : “Έδεσε … Τον Καπετάνιο του” !

διαφήμιση

Ο Αιγινιακός : “Έδεσε … Τον Καπετάνιο του” !

Του  Γιώργου Καρανικόλα 

Την “σκυτάλη” …  των ανανεώσεων στον Αιγινιακό πήρε ο Δημήτρης Καπετάνος . Είναι ο δέκατος κατά σειρά ποδοφαιριστής του περυσινού ρόστερ της ομάδας του Αιγινίου, που θα συνεχίζει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και την νέα αγωνιστική περίοδο 

φορώντας τη φανέλα με το νούμερο10 , ευτυχής σύμπτωση … θα λέγαμε ! .

Ο Καπετάνος, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 30-10-1995 και μεγαλωσε και διαμένει  στο Αιγίνιο έχοντας ένα σπουδαίο “ποδοσφαιρικό οδοιπορικό “, αφού ξεκίνησε από τον Αιγινιακό στον οποίο είχε τρείς θητείες( Γ’ εθνική κατηγορία,  Β’ εθνική κατηγορία  και τοπικό ), ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Πανθρακικό, ΠΑΟ Κοσμίου Ροδόπης, Νέστο Χρυσούπολης, Βατανιακό δύο φορές, Μέγα Αλέξανδρο  Τρικάλων Ημαθίας και Αναγέννηση  Καρδίτσας .

Παράλληλα για τρίτη χρονιά φέτος εκτός των αγωνιστικών του υποχρεώσεων είναι  επικεφαλής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου  του συλλόγου, ως τεχνικός διευθυντής,  αφού κατέχει ως πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής πτυχίο προπονητή ΟΥΕΦΑ Β’ .

Στα τελευταία δύο χρόνια το πρόσημο  ύστερα από την επιστροφή του στο Αιγίνιο είναι πέρα για πέρα θετικό, γιατί αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Αιγινιακού και τις δύο περιόδους, την σεζόν 2021-22  στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, σημείωσε 24 γκόλ και βρέθηκε στην κορυφή των σκόρερς του Πρωταθλήματος, ενώ στην περυσινή χρονιά πέτυχε 25 τερματίζοντας παράλληλα στην δεύτερη θέση του αντίστοιχου πίνακα των κορυφαίων στο σκοράρισμα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ένωσης μας . Και μαζί με του συμπαίκτες του Βασίλη Χατζηδίμπα (20 γκόλ ), Νίκο Σαββίδη ( 19 γκόλ ) και τον νεοφερμένο Ραφαήλ Παρδάλη ( 32 τερματα ) – ήταν οι τέσσερις πρώτοι στη κατάταξη των σκόρερς της Α’ κατηγορίας Πιερίας – με σχεδόν συνολικά 100 γκόλ, αριθμός τεράστιος συγκροτώντας μια  “μηχανή παραγωγής …  γκόλ”, μ’ ένα ίσως ακατάρριπτο και πρωτόγνωρο ρεκόρ, που σίγουρα αναμένεται την προσεχή  ποδοσφαιρική περίοδο με προυλαρισμό και “βολές κατά … ριπάς”, να συμβάλλουν άπαντες αποφασιστικά στην  κατάκτηση της πολυπόθητης επανόδου σ’ εθνικό πρωτάθλημα , με το Αιγινιώτικο  σωματείο .

Αναμφισβήτητα εξαιρετικές επιδόσεις για τον Δημήτρη Καπετάνο, που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες και σίγουρα χαρακτηρίζουν την μεγάλη του συμβολή στην αξιοπρόσεκτη παρούσια της ομάδας και ταυτόχρονα προδικάζουν ένα ευοίωνο μέλλον, για τον καταξιωμένο ποδοσφαιριστή … με προεκτάσεις προοπτικής στην εξέλιξη της καριέρας του .

Πολλά περιμένουν από τον έμπειρο επιθετικό άσσο οι άνθρωποι του Αιγινίου στην προσπάθεια για την άνοδο της ομάδας του Γιώργου Ντάμτσιου στην Γ’ εθνική κατηγορία, που άλλωστε είναι ο ξεκάθαρος στόχος της .

Ο ίδιος δήλωσε : ” Η αποτίμηση της περσινής χρονιάς, παρά την απώλεια του  τίτλου στο προτελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ πιστεύω ότι είχε μέγιστο αντίκτυπο και ενθαρρυντικό αποτέλεσμα, καθώς η πορεία της συνοδευόνταν από την αρχή έως το τέλος με μια σταθερότητα άνευ προηγουμένου και από καθαρή ατυχία και συγκυρία χάσαμε την πρωτιά και κατ’ ουσία την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία .

Τώρα γίνονται συντονισμένες ενέργειες από το Δ.Σ. αναφορικά με την ενδυνάμωση του Αιγινιακού, αφενός μέν με την παραμονή όλου του περυσινού έμψυχου δυναμικού και αφετέρου μ’ απαραίτητες αναγκαίες μεταγραφές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ικανό σύνολο, που θα σηκώσει τα βάρη του Πρωταθλητισμού .

Είμαι πεπεισμένος ότι φέτος οι κόποι μας δεν θα πάνε … χαμένοι και θα φτάσουμε στη επίτευξη των στόχου ” .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της ομάδας, για την σεζόν  2023-24 με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Καπετάνο και του εύχεται καλή επιτυχία, με υγεία .

Στις φώτο :

1 ) : Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Ηρακλής Κούρτης

 ( αριστερά ), με τον Δημήτρη Καπετάνο , μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αιγινιακό .

2 ) : Ο Δημήτρης Καπετάνος .

3 ) : Μια ενδεκάδα του Αιγινιακού  της περιόδου 2002-23, διακρίνεται  Ο Καπετάνος καθήμενος δεύτερος από αριστερά  .

4 ) :  Ο Δημήτρης Καπετάνος με τρία παιδιά της Ακαδημίας του συλλόγου .

5 ) : Ο Δημήτρης Καπετάνος αρχηγός του Αιγινιακού ( δεύτερος από τα δεξιά), με τον ομόλογο του του Καλλιθεακού και το Διαιτητικό τρίο .

Img 9F776A0F379A2Fe7C6672F95075Ee24E V
Img 304A92335Eadd495F5530648B58Dcaa7 V
Img B293B5Fec38C1E5152022E9Ad1A1F0C1 V

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ