email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ο Γιώργος Καρανικόλας βραβεύτηκε από τον ΑΟΚ Αιγινιακό

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Στην καλοκαιρινή εκδήλωση του “ΑΟΚ Αιγινιακός”, που έγινε το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της Μεθώνης, με τη συνεργασία του συλλόγου εθελοντισμού του χωριού η “Κυψέλη”, το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας και του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, στο πλαίσιο της γνωστής  στην περιοχή της Βόρειας Πιερίας,  “Καβουροβραδιάς” το Διοικητικό συμβούλιο της καλαθοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας τίμησε τον Γενικό Γραμματέα του Αιγινιώτικου συλλόγου για την ανιδιοτελή και πολυετή προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα του τόπου ως δημοσιογράφο και παράγοντα τόσο σε μπάσκετ, όσο και Ποδόσφαιρο .

Η έκπληξη, που ένοιωσε το τιμώμενο πρόσωπο ήταν μεγάλη και φανερή,  αφού δεν γνώριζε για την βράβευση του, η δε έντονη  συγκινησιακή του φόρτιση δεν του επέτρεψε να πεί και παρά πολλά δια μικροφώνου .

Αρκέστηκε μόνο να ευχαριστήσει την 

Giorgos Karanikolas 1

οικογένεια του ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΎ, για την αναγνώριση στο έργο του και διαβεβαίωσε τους παρευρισκομένους λακωνικά με τη φράση ” Όσο είμαι γερός θα είμαι κοντά στα αθλητικά σωματεία του Αιγινίου, με όλες μου τις δυνάμεις” .

Την απονομή της τιμητικής πλακέτας έκανε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Βασίλης Λεωνίδης, αφού εξήρε πρώτα την προσωπικότητα του μακροβιότερου ίσως  ανθρώπου στον παραγοντικό χώρο του Αιγινίου .

Στις φωτό διακρίνονται αριστερά ο  Γιώργος Καρανικόλας και δεξιά ο Προέδρος Βασίλης Λεωνίδης .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ