email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ο Ευάγγελος Λαγδάρης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

διαφήμιση

Οι πρόσφατες πυρκαγιές και πλημμύρες ανά τη χώρα κατέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία αποτελεί θεσμικό εγγυητή της ασφάλειας όλων μας.

Οι πυροσβέστες μας έχουν κατά καιρούς αντιμετωπίσει τεράστιες προκλήσεις και έχουν ανταποκριθεί σε όλες με επιτυχία.

Με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος, ανιδιοτέλεια, επαγγελματισμό και κυρίως με

την αποδεδειγμένη αυτοθυσία τους είναι σε διαρκή ετοιμότητα ν’ αντιμετωπίσουν τα πάντα.

Επισκεφθήκαμε με μέλη του Συνδυασμού μας το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κολινδρού για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τους πυροσβέστες. Ενημερωθήκαμε για τις ανάγκες σε επίπεδο προσωπικού και στόλου οχημάτων και την επιχειρησιακή ετοιμότητα του σώματος.

Πέρα από τα θερμά συγχαρητήρια στα στελέχη του Κλιμακίου για την αποτελεσματικότητά τους και την αφοσίωσή τους στο καθήκον, τόνισα πως στο πρόγραμμα διοίκησης της Δημοτικής μας Παράταξης, τα θέματα πολιτικής προστασίας κατέχουν περίοπτη θέση.

Η ολοκληρωμένη πυροπροστασία – πυρασφάλεια στον αστικό και περιαστικό ιστό, καθώς και στα δημοτικά δάση, βρίσκονται πολύ ψηλά στην λίστα των προτεραιοτήτων μας. Γι’ αυτό και θα είμαστε ως τοπική αυτοδιοίκηση δίπλα στο Πυροσβεστικό Σώμα προσβλέποντας σε εποικοδομητική συνεργασία.

Lagdaris 1 5
Lagdaris 2 5
Lagdaris 3 5
Lagdaris 4 5

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Ι. Κομπατσιάρη για την εκλογή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα στο αξίωμα του γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων για την νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Αξιότιμε κύριε Βουλευτή Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σε

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Κομπατσιάρη προς τον υποστράτηγο Φώτη Ντουḯτση πού ανέλαβε Διοικητής στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Αξιότιμε Στρατηγέ, Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα ως Δήμαρχος Πύδνας