email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ο Σάκης Χυτίδης σ’έξοδο στη Θεσσαλονίκη!

διαφήμιση

Ο Λαϊκός βάρδος και σολίστ του μπουζουκιού Σάκης Χυτίδης “συνελήφθη”  πρόσφατα  να διασκεδαζει μετη παρέα του σε νυχτερινή έξοδο του στη Θεσσαλονίκη .

Ο εξ Αιγινίω καλλιτέχνης βρέθηκε δυτικά και συγκεκριμένα στο “Μουσικό σεργιάνι” του Ευόσμου και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί, ν’ ακούσει και να φωτογραφηθεί με δύο μύθους της Λαϊκής μουσικής της συμπρωτεύουσας, τους διακεκριμένους και αγαπημένους ερμηνευτές Σταύρο Φωτιάδη και Μαριάνθη Κεφάλα, που διαχρονικά πρωταγωνιστούν στο καλλιτεχνικό μας  στερέωμα και εμφανίζονται αυτή τη περίοδο στο συγκεκριμένο μαγαζί  .

Ο γνωστός Αιγινιώτης τραγουδιστής εκμεταλευτηκε το ρεπό του, μιας και αυτό το καλοκαίρι έχει κλείσει, μαζί με την ορχήστρα  του να δώσει το παρών σε αρκετές εκδηλώσεις – χορούς εντός και εκτός Πιερίας. 

Και κάτι ποδοσφαιρικό … Ο Σάκης Χυτίδης είναι φάν του Αιγινιακού και πάντοτε ενδιαφέρεται για την ομάδα της γενέτειρας του, με τον δικό του τρόπο .  

Μάλιστα λακωνικά, αλλά με περίσσια  αισιοδοξία μας είπε : ” Φέτος είναι η σειρά μας … ν’ ανεβούμε στη Γ’ εθνική κατηγορία, γιατί υπάρχουν όλες οι κατάλληλες συνθήκες, για κάτι τέτοιο ” .

Στις φώτο:

1) : Ο Σάκης Χυτίδης ( δεξιά ), με τον πασίγνωστο τραγουδιστή Σταύρο Φωτιάδη  .

2 ) : Ο Σάκης Χυτίδης ( δεξιά) με την κυρία του λαϊκού μας πενταγράμμου Μαριάνθη Κεφάλα  .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ