email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ρητίνης για την για την «Εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου»

διαφήμιση

Με μεγάλη μας λύπη, χτες την ημέρα της εθνικής επετείου που τιμήσαμε τους ήρωες του ΄40, διαβάσαμε στον ηλεκτρονικό τύπο αναρτήσεις που δεν… ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Μια απ΄ αυτές συντάχτηκε από δημοτικό σύμβουλο του χωριού μας, εκλεγμένο με τον συνδυασμό «Πολίτες σε δράση», πρώην Δήμαρχο Πιερίων και πρώην Αντιδήμαρχο.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας θέλουμε να αναφέρουμε τα εξής:

Κανένα είδος παρέλασης δεν έγινε οργανωμένα με απόφαση του Συλλόγου Γονέων και σε καμία περίπτωση με ευθύνη των Διευθυντών των σχολείων.

Μετά την λήξη της τελετής και ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν αποχωρήσει και έπιναν τον καφέ τους σε παρακείμενα καταστήματα, εντελώς αυθόρμητα και χωρίς καμιά σκοπιμότητα κάποιες μητέρες με τα παιδιά τους προχώρησαν σ αυτήν την «εγκληματική ενέργεια», να παρελάσουν για 20 με 30 μέτρα.

Λυπούμαστε πάρα πολύ που έγινε τόσο άδικα στόχος η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας, από κάποιον που τον τιμά με την ψήφο του για πολλά χρόνια η τοπική κοινωνία.

Το Δ.Σ του συλλόγου

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα