email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ευάγγελος Λαγδάρης επισκέφτηκε την Olympia Electronics S.A.

διαφήμιση

Στην Βόρεια Πιερία φωτεινό παράδειγμα της υγιούς επιχειρηματικότητας αποτελεί η Olympia Electronics S.A., ηγέτιδα εταιρεία στην ελληνική βιομηχανία συστημάτων ασφάλειας.
Επισκεφθήκαμε με μέλη του Συνδυασμού την έδρα της, στη Μεθώνη, όπου ο Πρόεδρος κ. Νίκος Αρβανιτίδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δημήτρης Λακασάς, μας υποδέχτηκαν φιλόξενα και μας ξενάγησαν στους χώρους παραγωγής.
Η Olympia Electronics S.A. οφείλει το success story της στις καινοτόμες μεθόδους παραγωγής χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής.
Βασίζεται στην τεχνογνωσία του έμπειρου προσωπικού της, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και στην εξωστρέφεια, εξάγοντας σε περισσότερες από 70 χώρες ανά τον κόσμο.
Κατά την περιήγησή μας συνομιλήσαμε με τους εργαζόμενους διαπιστώνοντας πόσο «δική τους» την αισθάνονται και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.
Σε μια περίοδο που οι επιδόσεις της εγχώριας βιομηχανίας δοκιμάζονται από τον διεθνή ανταγωνισμό, η Olympia Electronics S.A. διαπρέπει, καινοτομεί, λειτουργεί με εξωστρέφεια, επενδύει στην τεχνολογία και τον ανθρώπινο παράγοντα.
Στεκόμαστε αρωγοί σε τέτοιες επιχειρήσεις γιατί προσφέρουν πολλά στον τόπο μας και τους κατοίκους του.

Lagdaris 2 2
Lagdaris 3 2
Lagdaris 4 2
Lagdaris 5 2
Lagdaris 6 1

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Ι. Κομπατσιάρη για την εκλογή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα στο αξίωμα του γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων για την νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Αξιότιμε κύριε Βουλευτή Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σε

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Κομπατσιάρη προς τον υποστράτηγο Φώτη Ντουḯτση πού ανέλαβε Διοικητής στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Αξιότιμε Στρατηγέ, Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα ως Δήμαρχος Πύδνας