email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ο χορός… ” πλέι οφ ” του Αιγινιακού (φωτο)

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Μ’ επιτυχία, τόσο  από οργανωτικής,  όσο και απο οικονομικής πλευράς έγινε ο χορός… ” πλέι οφ ” του Αιγινιακού στη ταβέρνα  ” ΑΛΈΚΤΩΡ “του Αιγινίου .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους από πλευράς Πολιτείας οι πρώην βουλευτές της Νέας  Δημοκρατίας και νύν υποψήφιοι στις επερχόμενες  εκλογές κυρία Άννη Μάνη Παπαδημητρίου,  ο κ.Σάββας Χιονίδης, οι υποψήφιοι Βουλευτές κ. Σπύρος  Κουλκουδίνας της Ν.Δ. και ο κ. Κώστας Κουτρούπας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ .

Από την τοπική αυτοδιοίκηση ο Αντιδήμαρχος του Δήμου  Πύδνας Κολινδρού κ. Κώστας  Παραλυκίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Βασίλης Παππάς και ο επικεφαλής της  μείζωνος αντιπολίτευσης του Δήμου μας κ. Βαγγέλης  Λαγδάρης και το μέλος του Τοπικού συμβουλίου Αιγινίου  κ.  Σάκης Κρομμύδας .

Screenshot 3 31

Μια έκπληξη επιφύλαξε … στους παρευρισκομένους ο καλεσμένος του χορού Πρόεδρος του Πρωταθλητή της ΕΠΣ Ημαθίας Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας κ.Ανδρέας Καλαιτζίδης,ο οποίος  τίμησε τον Προπονητή του Αιγινιακού  Γιώργο Ντάμτσιο και τον επί  σειρά ετών παράγοντα του συλλόγου  Γιώργο Καρανικόλα,  για την  προσφορά τους ατό Ερασιτεχνικό  Ποδόσφαιρο  

Screenshot 4 16

Η απονομή της πλακέτας στον δεύτερο, λόγω απουσίας  θα παραδοθεί σε αγώνα στο γήπεδο  Αιγινίου ” Γιάννης Παραλυκίδης ” .

Screenshot 1 90

Ακολουθούσε ξέφρενο γλέντι με τη λαϊκή ορχήστρα του Σάκη  Χυτίδη 

Στις φώτο:

1) : ο Πρόεδρος  της Αγίας Μαρίνας κ. Ανδρέας  Καλαιτζίδης ( αριστερά), βραβεύει τον Γιώργο  Ντάμτσιο .

2 ) : Ο Ταμίας Νίκος  Μούμος με τος αδελφούς  Ντάμσιου .

3) Ο παλιός ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού Στέφανος  Μαγούδης, πάντα  κοντά στον Αιγινιακό με τη μητέρα του  Μαρία  .

4 ) : Ο εκ των αρχηγών και παλαιότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας  του Αιγινίου  Κώστας Φιρινίδης  .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ