email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Παναγιώτης Κυνηγόπουλος : “μπλόκο στα διόδια του Αιγινι(ακ)ού !”

διαφήμιση

Παναγιώτης Κηνυγόπουλος : “μπλόκο στα διόδια του Αιγινι(ακ)ού !”

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Η “πρώτη αγάπη λένε δεν ξεχνιέται” και έχουν δίκιο, κάπως έτσι εξηγείται η χθεσινοβραδυνή συνάντηση του άσσου της “Athens Kallithea F.C.” και πρώην ποδοσφαιριστή του  Αιγινιακού Παναγιώτη Κηνυγόπουλου, σε καφέ του Αιγινίου με τον τότε Πρόεδρο της ΠΑΕ από τη Βόρεια Πιερία Γιώργο Καρανικόλα  .

Ο ΜVP του Β’ ομίλου της Super league 2 για τη σεζόν 2022-23 – αναμφίβολα μια μεγάλη διάκριση – 26χρόνος ποδοσφαιριστής, κατά την επιστροφή από την  γενέτειρα του Αλεξάνδρεια, για την Αθήνα έκανε μια στάση για καφέ στο Αιγίνιο,  όπου το 2013 στη Β’ εθνική κατηγορία, υπέγραψε το πρώτο  επαγγελματικό του συμβόλαιο, στην “ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ” ( προέρχεται από την Κ19 του συλλόγου), τρείς μέρες πριν τον αγώνα  ρεβάνς του Κυπέλλου της ΕΠΟ, με τον Πανιώνιο στη Νεα Σμύρνη, ξεκινώντας παράλληλα την σπουδαία καριέρα του και φυσικά είχαν πολλά ευχάριστα να θυμηθούν με τις … νότες νοσταλγίας να κυριαρχούν στο έπακρο και το “θερμόμετρο της συγκινησιακής φόρτισης να κτυπάει κόκκινο” .

Ο Παναγιώτης μετέβη στην πρωτεύουσα για την έναρξη της προετοιμασίας της  Καλλιθέας,  με την οποία  ανανέωσε για τρία χρόνια ακόμα το συμβόλαιο του .

Αξιοπρόσεκτο είναι το έως τώρα Ποδοσφαιρικό οδοιπορικό του Ημαθιώτη ποδοσφαιριστη , το οποίο παραθέτουμε:

2013-15 : ΠΑΕ Αιγινιακός

2015-16 : Sint Truiden Βελγίου 

2016-17 : ΠΑΕ Ηρακλής 

2017-20 : ΠΑΕ Παναχαϊκή

2020-21 : Ένωση Νέων Παραλιμνίου

2021-26 : Αthens Kallithea F.C 

Επίσης είναι διεθνής 6 φορές με την Εθνική Ελλάδας U19 .

Οι φίλαθλοι του Αιγινίου και εμείς προσωπικά νιώθουμε υπερηφάνεια,  ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά, όταν παιδιά, που φόρεσαν τη φανέλα του Αιγινιακού κοσμούν το Επαγγελματικό ποδόσφαιρο μας .

Αφού αποστείλαμε τους θερμούς μας χαιρετισμούς στον συμπαίκτη του στην Αθηναϊκή ομαδα Σπύρο Βλάχο, που πέρασε κι αυτός μ’ επιτυχία από τον Αιγινιακό την περίοδο  2017-18, ευχηθήκαμε τα …

 καλύτερα στον Παναγιώτη Κηνυγόπουλο, υγεία και επιτυχίες .

Στη φωτό :  Στο καφέ του παλιού του συμπαίκτη του στον Αιγινιακό Στέφανου Μαγούδη, ο Παναγιώτης  Κηνυγόπουλος

 ( δεξιά ) με τον αθλητικό συντάκτη Γιώργο Καρανικόλα .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα